avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Executare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Executare pedeapsa

buna, am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni definitiva,si mai am si o suspendare de 1 an .imi puteti spune cat trebuie sa execut.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:53, 1 Octombrie 2011
Din pacate, asa ramane. Pedepsele nu se contopesc, dc in termenul de incercare ati savarsit a doua fapta. Naspa. Deci e cum am scris mai sus.

Edit: acum am vazut mesajul. Da, puteti face cerere de amanare a executarii. Luati legatura cu un avocat, dar intre timp o sa fiti in stare de detentie.
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Ana-Maria Dutescu, Avocat
da mam gandit si la asta dar cat aman copii cresc si stiu tot mai multe sau mar putea avantaja cu ceva.multumesc
Oricum amanarile executarii nu se prea admit...vedeti poate exista vreun motiv de contestatie in anulare sau revizuire...discutati cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidiva - conducere in stare de ebrietate floriancristian floriancristian Buna seara. Am un prieten care acum aproximativ 3 ani de zile a condus in stare de ebrietate... dupa judecata a primit pedeapsa de inchisoare 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa valmar68 valmar68 Am avut o condamnare cu suspendare de 6 luni.In perioada de proba(2 ani si 6 luni)am comis o noua infractiune pentru care am fost condamnat la 6 luni si ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei mai duce la executarea acesteia in termenul de incercare? desirelia75 desirelia75 Casează sentinţa penală recurată şi rejudecând dispune : Reduce de la un an închisoare la 6 ( şase) luni închisoare pedeapsa aplicată inculpatului ... (vezi toată discuția)