actul aditional a fost REFUZAT prin notificare scrisa!...deci nu stiu daca poate fi considerat un act NESEMNAT, atata timp cat el este REFUZAT(am luat la cunostinta despre continutul sau, l-am citit si nu am fost de acord cu el, fapt materializat printr-o notificare)!
...aici este marea mea dilema...
dar contractul de credit nu este in conformitate nici cu OUG50/2010 si nici cu L288/2011...este contractul de credit initial (incheiat in 2007).
credeti ca este oportuna o (re)negociere sau direct atacarea acestuia in instanta ?
buna ziua!
sunt nou pe forum si in primul rand va salut pe toti!
apoi, as avea nevoie de cateva lamuriri :
- nu stiu daca s-au stins "litigiile" dintre clienti si [editat], motiv pentru care va supun atentiei urmatoarele : actul aditional propus de banca a fost refuzat de mine (anul trecut), iar din acel moment banca nu mi-a mai propus nici un alt act aditional; prin luna mai 2011 am facut sesizare la ANPC si mi-au dat un raspuns cel putin bizar : mi-au spus ca actul aditional a fost acceptat tacit pentru ca EU NU L-AM SEMNAT (conf art 95 alin 5 oug50/2010), si ca aveam la dispozitie 60 de zile pt a-l denunta! REPET : eu am refuzat/denuntat in scris actul aditional nr 2, iar ei mi-au spus ca NEFIIND SEMNAT a fost implementat tacit!!!
Acum intreb si eu : legea 288/2010 nu face referire decat la actele aditionale NESEMNATE si nu zice nimic de actele aditionale REFUZATE; pierd eu ceva sau ANPC are dreptate?