avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate andremarius

Activitate andremarius

salut,am nevoie de ajutorul vostru.in februarie 2008 tatalui meu(de-al doi-lea)i-a fost acordat un imprumut la banca.ratele au fost platite regulat luna de luna timp de trei ani si patru luni(precizez ca in ratele platite era inclusa si asigurarea)din pacate in iunie 2011 tatal meu s-a sinucis.impreuna cu mamea mea(biologica)am mers la banca sa ne informam de ceea se v-a intampla cu banii restanti avand cu noi certificatul de deces al tatalui meu.din pacate cei de la banca nici nu au vrut sa se uite pe hartiile aduse de noi ca sa nu mai vorbim de faptul ca au inceput cu amenintari de tipul ca oricum terbuie sa platim ca daca nu ne vor trimite acasa recuperatorii.banii au fost pt nevoi personale,iar in contract nu rezultau giranti sau ipoteci in plus mai era si un alineat care spunea ceva de genul ca daca cel care a cerut imprumutul se sinucide dupa doi ani de la acordarea banilor asigurarea v-a acoperi restul de bani.intrebarea mea este cine trebuie sa platesca restul de bani avand in vedere ca mama mea nu a semnat nici un document la banca dar fiind totusi sotia tatalui meu(de-al doi-lea)va multumesc!