avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate VMagda

Activitate VMagda

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
multumesc si ne vedem acolo!
DegetuMare a scris:

este cineva care a fost chemat pt buna reputatie la Curtea de Apel Bacau?daca da imi puteti spune la ce ora trebuie sa fim prezenti acolo?

am fost si eu chemata la Curtea de Apel Bacau joi, 4 octombrie ora 10.00!
Răspuns la discuția Meditatii pentru INM
sincer e o idee care si-a facut loc si in mintea mea intrucat am ajuns la concluzia ca as avea nevoie de ajutor la invatat luand in considerare ca de 2 ani am incercat la INM si se pare ca undeva o dau in bara! acum stiu ca exista niste cursuri ce se desfasoara prin Bucuresti, insa pe mine m-ar interesa cineva care sa imi dea sfaturi care mi se potrivesc mie si nu un numar de seminarii! acum poate nu sunt suficient de informata cu privire la ce se intampla in cadrul respectivelor cursuri...asa ca daca cineva stie mai multe m-as bucura sa impartaseasca si cu mn!
mi-au spus sa ma prezint joi, 4 octombrie cu ea la curtea de apel....atat!
au inceput sa sune pentru a verifica buna reputatie!!!am fost sunata de la curtea de apel in raza careia am domiciliul si am fost anuntata ca trebuie sa ma prezint la curte si sa am o recomandare de la ultimul loc de invatamant sau de la ultimul loc de munca! asa ca spor si bafta!
a fost cineva sunat de la CSM din cei care au luat examenul?sau aveti idee cand o vor face?
si mai am o nelamurire:cand incep cursurile?
multumesc anticipat pentru raspunsuri
dana_1983 a scris:

In functie de media de absolvire a SNG cel mai probabil. Ca perioada, desigur ca va avea loc la finalizarea cursurilor, deci undeva prin primavara anului viitor.

dar din ce am vazut pe site-ul sng-ului si planul de invatamant e diferit pentru grefierii la instante si grefierii la parchete, iar din anuntul de organizare al concursului reiese ca sunt 90 de locuri pentru instante si 30 de locuri pt parchete.acum intrebarea mea e cum si cand se impart locurile astea?la inceputul cursurilor in functie de media obtinuta la concursul de admitere?
si mai am o nelamurire: cei care am fost admisi trebuie sa fim sunati pentru a trimite acele recomandari sau ce acte cer pentru verificarea bunei reputatii?
multumesc oricui imi ofera ceva informatii ca sunt chiar derutata si in necunostinta de cauza!
multumesc fetelor...sper sa fie cu noroc de acum ca sincer ma cam saturasem...multa bafta celor care au luat si spor la invatat si multa rabdare celor care inca mai lupta!ne mai auzim!
am sunat la secretariat la sng si au spus ca afiseaza in 30 de min p site rezultatele!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
tana90 a scris:

VMagda a scris:

m-am gandit ca asta e explicatia Ecaterina, insa nici varianta a nu mi se pare ca e corect fiindca avem acel INTOTDEAUNA , dar e mai ok decat c)varianta care imi ramasese mie...
ms de explicatii

La o lucrare,o colega invocase tot ca tine,ca nu e corecta o grila cu "intotdeuna "pt ca ar putea interveni o cauza care inlatura caracterul penal al faptei(cum zisesi tu iresponsabilitatea)iar domnul profesor a zis ca nu trebuie sa ne punem problema asa ,ca daca ar interveni o cauza care inlatura caraterul penal,pentru ca in felul asta ai putea sa pui problema la toate variantele de raspuns(daca ar interveni nush ce cauza de inalturare a caracterului penal)iar raspunsurile ar fi toate gresite.

da corect asa e se poate aplica rationamentul meu gresit la toate variantele
ms tana90