avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Meditatii pentru INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Meditatii pentru INM

Ce parere aveti despre mediitatiile pentru INM?
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 12:15, 3 Noiembrie 2012
sincer e o idee care si-a facut loc si in mintea mea intrucat am ajuns la concluzia ca as avea nevoie de ajutor la invatat luand in considerare ca de 2 ani am incercat la INM si se pare ca undeva o dau in bara! acum stiu ca exista niste cursuri ce se desfasoara prin Bucuresti, insa pe mine m-ar interesa cineva care sa imi dea sfaturi care mi se potrivesc mie si nu un numar de seminarii! acum poate nu sunt suficient de informata cu privire la ce se intampla in cadrul respectivelor cursuri...asa ca daca cineva stie mai multe m-as bucura sa impartaseasca si cu mn!
VMagda a scris:

sincer e o idee care si-a facut loc si in mintea mea intrucat am ajuns la concluzia ca as avea nevoie de ajutor la invatat luand in considerare ca de 2 ani am incercat la INM si se pare ca undeva o dau in bara! acum stiu ca exista niste cursuri ce se desfasoara prin Bucuresti, insa pe mine m-ar interesa cineva care sa imi dea sfaturi care mi se potrivesc mie si nu un numar de seminarii! acum poate nu sunt suficient de informata cu privire la ce se intampla in cadrul respectivelor cursuri...asa ca daca cineva stie mai multe m-as bucura sa impartaseasca si cu mn!

eu am trecut de testul grila fara meditatii, eu stiu pe cineva care a fost la ele insa nu sunt cine stie ce, se rezolva grilele care au fost date anii trecuti si se explica. In ceea ce ma priveste o consider o pierdere de timp si de banii.
a luat cineva meditatii pt logic , sau juridic ? , ( eu am luat niste meditatii la ambele probe ) , daca mai e cineva pe zona , interesat sa facem schimb de informatii , lasati mi niste date de contact in pv. Multumesc !

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2012
Csorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)