nu sunt complet lamurita in acest caz
dar poate nu am explicat eu destul de clar
piata despre care va spuneam este in apropierea magazinului meu,imediat dupa coltul strazii, deci nu are legatura cu intrarea spre magazin.Magazinul este la 25 de metrii de intersectie, oprirea interzisa semnalizata si din aceasta cauza oprirea era aproape imposibila fara aceasta intrare pe trotuar (cu borura culcata- ca la intrarea in curte)
De aceea consider ca este acelasi lucru ca si la accesul in curte poate gresesc, dar se blocheaza accesul la magazin, in ceea ce priveste aprovizionarea din cate stiu eu au voie sa opreasca.
"(2) Nu se considera oprire:
a) imobilizarea vehiculului atat timp cat este necesara pentru imbarcarea sau debarcarea unor persoane, daca prin aceasta manevra nu a fost perturbata circulatia pe drumul public respectiv;
b) imobilizarea autovehiculului avand o masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone, atat timp cat este necesar pentru operatiunea de distribuire a marfurilor alimentare la unitatile comerciale." Subsectiunea 10: Oprirea, stationarea si parcarea Art. 63 din noul cod rutier
Daca legal nu am nici un drept, omeneste eu cred ca am,intrarea este pt magazin si se vede cat se poate de clar, pe distanta de 60 m, de la intersectie, nu exista intrare in curte pt masini
BUNA ZIUA!
AM UN MAGAZIN DE PIESE AUTO IN FATA CARUIA IN URMA CU UN AN AM AMENAJAT O INTRARE,CARE NU EXISTA PANA ATUNCI (ATUNCI CAND S-A TURNAT ASFALTUL I-AM RUGAT PE CEI DE LA DRUMURI SA CULCE BORDURILE).DE ATUNCI SPATIUL CARE AR TREBUII SA DESERVEASCA CA PARCARE PENTRU CLIENTI ESTE FOLOSIT DE CEI CARE VIN IN PIATA SI NU GASESC LOC DE PARCARE.
CE AR TREBUI SA FAC?
AM VREUN DREPT?
MULTUMESC!