buna! Ma confrunt cu o problema care sper sa ma puteti ajuta. O persoan a postat pe site-uri xxx filmari cu mine (si persoana pe care o invinuiesc_) in ipostaze intime fara cordul meu. Ulterior acele filmari au fost sterse dupa aceste SITE-URI , totodata si contul dupa care s-au facut uploadurile. Am facut cateva printscreean-uri cu Urll site cont , Urll video si fotografii(sper sa intelege-ti ce zic), in care se vede figura persoanei invinuite + figura mea, ora si data cand am facut print screeanul si vizionarea pe acel site . Mentionez ca si pe Google daca tastez numele meu vor aparea siteurile unde au fost postate dar fara continut video deoarece au fost sterse ulterior . Cum pot dovedii ca persoana invinuita a postat filmarile fara acordul meu pe aceste siteuri xxx. Ma gandeam la gasirea IP-ului calculatorului dupa care s-au facut postarile, sau mandat de perchezitie pentru verificarea PC-ului .
buna ! Am deschis un proces penal impotriva unei persoane , am primit citatia de la organele de politie pentru a ma prezenta pentru o declaratie , dar in acea data nu ma pot prezenta deoarece avocatul meu este in concediu ! este un paragraf in care scie : In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de lege art 198 C ! Ce mi se poate intampla ? Va multumesc!
Buna seara !Va rog daca ma poate sfatuii cineva cum pot da pe cineca in judecata ,pentru postarea unor filmari , pe site-uri fara acordul meu, filmarile sunt facute in casa nu il loc public.