avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neprezentare organ politie ca reclamant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neprezentare organ politie ca reclamant

buna ! Am deschis un proces penal impotriva unei persoane , am primit citatia de la organele de politie pentru a ma prezenta pentru o declaratie , dar in acea data nu ma pot prezenta deoarece avocatul meu este in concediu ! este un paragraf in care scie : In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de lege art 198 C ! Ce mi se poate intampla ? Va multumesc!
Luati legatura cu avocatul sa va spuna ce sa faceti.
Contactati-l telefonic sau mergeti personal la cel care instrumenteaza dosarul sa-i comunicati acest aspect, o sa reprogrameze audierea fara probleme.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie politie bacau73 bacau73 cu o zi in urma am fost sunat de un agent de politie care ma invita la sectie, deoarece am o reclamatie din partea unei persoane ( foarte putin cunoscute ), ca ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor la politie- sunt obligat sa ma prezint? marietka marietka sunt chemat ca martor la politie sa dau o declaratie sunt obligat daca nu am fost de fata? in urma cu aproape 2 ani am chemat 7 persoane la munca unde acolo ... (vezi toată discuția)
Din martor in suspect STeveless STeveless Buna ziua! Ce e de facut cand esti suspectat pentru marturie mincinoasa ? Citat in art 273 alin1. cp Avocatul meu spune ca v-a cere o amanare ca pleaca in ... (vezi toată discuția)