avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din martor in suspect
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din martor in suspect

Buna ziua!
Ce e de facut cand esti suspectat pentru marturie mincinoasa ? Citat in art 273 alin1. cp
Avocatul meu spune ca v-a cere o amanare ca pleaca in concediu dar mi-e sa nu ma trezesc cu vreo amenda p-acasa din cauza ei. Procedeaza corect ?
Ultima modificare: Luni, 11 August 2014
STeveless, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:10, 12 August 2014
Daca ati fost citat si avocatul dvs a luat legatura cu organul de urmarire penala si a reprogramat audierea, este posibil dar asta numai dansul stie, totusi, daca nu aveti incredere in avocat, ceea ce este destul de rau, gasiti un avocat care sa va inspire incredere.
Eu nu am cunoscut-o personal inca, dar au luat legatura cei din familie si ne-a confirmat ca se va duce astazi sa depuna amanarea si sa vada despre ce e vorba in caz urmeaza s-o intalnesc dar saptamana aceasta eu lucrez de noapte si este foarte obositor pentru maine as fii fost citat.
Daca sunteti chemat in calitate de suspect, in cel mai rau caz veti fi adus cu mandat. Dar cel mai probabil, se va reprograma audierea. Luati legatura cu avocatul si vedeti ce a stabilit.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2014
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat
avDianaFeraru a scris:

Daca sunteti chemat in calitate de suspect, in cel mai rau caz veti fi adus cu mandat. Dar cel mai probabil, se va reprograma audierea. Luati legatura cu avocatul si vedeti ce a stabilit.

Problema este ca citatia a fost trimisa prin curier recomandata iar eu am semnat pentru ea.
Daca aveti avocat el poate stabili cu organul de urmarire de comun acord, o alta data in care sa va audieze, daca nu aveti avocat mergeti si solicitati dvs sa va prezentati la alta data, cand veti veni cu avocat angajat, nu va obliga nimeni daca va prezentati in ziua stabilita sa declarati ceva, daca nu doriti sa faceti acest lucru decat asistat, sper ca ati inteles.

Alte discuții în legătură

Citație in calitate de suspect !! sunt plecat in anglia sa vin ... Bmyra Bmyra Citație in calitate de suspect !! Sunt plecat in Anglia sa vin in România sa ma prezint sau nu ?? Ma puteți ajuta cu sfat va rog ? (vezi toată discuția)
Instiintare de la serviciul de investigare a fraudelor loti75 loti75 buna ziua, am primit o instiintare de la serviciul de investigare a fraudelor in vederea predarii unei citatii in legatura cu un dosar. Daca instiintarea este ... (vezi toată discuția)
Audiere la politie! buna ziua. sunt citata la o sectie de politie in calitate de ... anastasia2015 anastasia2015 Buna ziua. Sunt citata la o sectie de politie in calitate de suspect in data dee 16 .09.2020, insa in perioada 13.09.2020-20.09.2020 sunt plecata din judetul ... (vezi toată discuția)