avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Audiere la Politie! Buna ziua. Sunt citata la o sectie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Audiere la Politie! Buna ziua. Sunt citata la o sectie de politie in calitate de ...

Buna ziua. Sunt citata la o sectie de politie in calitate de suspect in data dee 16 .09.2020, insa in perioada 13.09.2020-20.09.2020 sunt plecata din judetul de domiciliul pentru pregatire profesionala pusa la dispozitie de anagajtor. Angajatorul este o unitate de stat, iar pentru deplasarea la aceste cursuri s-au pregatit referate de aprobare, note de fundamentare, vize de control financiar preventiv, etc, ca sa pot merge acolo. Am scos o adeverinta de la angajator in care este trecuta perioada si locatia in perioada spusa mai sus. Ce articole de lege as putea invoca in cerere pentru a fixa o alta data pentru audiere? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:24, 5 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu politistul de caz, ii explicati situatia si o sa va programeze pentru alta data. Pe de alta parte, politistul vrea sa va aduca la cunostinta acuzatiile, drepturile si obligatiile, iar in calitate de suspect, aveti printre alte drepturi si dreptul de a fi asistat de un avocat şi dreptul de a nu face nicio declaraţie.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti cu politistul si se va rezolva.
Am vorbit si spune ca sa prezint citatia la angajator si sa ma prezint in data de 16 septembrie. nu vrea sa reprogrameze. de aceea as vrea sa fac o cerere si sa invoc un articol de lege care imi da dreptul sa reprogramez.
Angajatorul este obligat sa va lase sa mergeti la audiere.
Angajatorul va poate invoi 4 ore.
Daca vreti o amânare apelati la avocat.
Ce fapta se presupune ca ati comis?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a da declaratie la politie honeybee honeybee Am fost citata intr-un un dosar penal si refuz sa ma prezint sa dau declaratie la politie. Care ar putea fi urmarile? (vezi toată discuția)
Din martor in suspect STeveless STeveless Buna ziua! Ce e de facut cand esti suspectat pentru marturie mincinoasa ? Citat in art 273 alin1. cp Avocatul meu spune ca v-a cere o amanare ca pleaca in ... (vezi toată discuția)
Citație in calitate de suspect !! sunt plecat in anglia sa vin ... Bmyra Bmyra Citație in calitate de suspect !! Sunt plecat in Anglia sa vin in România sa ma prezint sau nu ?? Ma puteți ajuta cu sfat va rog ? (vezi toată discuția)