cu o zi in urma am fost sunat de un agent de politie care ma invita la sectie, deoarece am o reclamatie din partea unei persoane ( foarte putin cunoscute ), ca as avea o datorie la ea. am fixat o intalnire a doua zi dim, dar nu am avut cum sa ajung. Astazi la adresa de domiciliu a primit mama mea o citatie ( a semnat de primire a ei - eu nu locuiesc acolo ), care nu are completat ´´in cazul privind.......´´.
mai jos scrie : ´´in caz de neprezentare, se vor aplica sanctiunile prevazute de art. 198 din C.pr.pen.´´
Daca nu ma prezintla sectie la data mentionata in citatie, neavand nici o treaba cu persoana si absolut nici o datorie , ce se intampla mai departe? Mai ales ca nici serviciul nu-mi permite timp in care sa vizitez politia.
pai fapta mi-a comunicat-o agentul la telefon, ca as avea sa-i dau o suma de bani reclamantei.....!!!! nu am luat bani de la nimeni niciodata sub forma de imprumut, mai ales de la persoana care mi-a comunicat-o!!! daca nu ma duc ???
multumesc
In situatia in care organele de cercetare au fost investite sa solutioneze o plangere care va implica responsabilitatea,se impune sa demonstrati interes pentru clarificarea aspectelor cu scopul aflarii adevarului
Mai mult,in situatia in care sustineti ca nu va faceti vinovata de acuzele care va sunt atribuite,va revine obligatia sa prezentati interes,respect si buna vointa fata de organulde cercetare
Daca nu dati curs citatiei ,urmeaza ca organul de cercetare sa dispuna respectarea si aplicarea procedurii legale,care permite aplicarea de amenda si ulterior aducerea la sectia de politie
Audiere martor. iup?
valyd11
Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala?
Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)