avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie politie

cu o zi in urma am fost sunat de un agent de politie care ma invita la sectie, deoarece am o reclamatie din partea unei persoane ( foarte putin cunoscute ), ca as avea o datorie la ea. am fixat o intalnire a doua zi dim, dar nu am avut cum sa ajung. Astazi la adresa de domiciliu a primit mama mea o citatie ( a semnat de primire a ei - eu nu locuiesc acolo ), care nu are completat ´´in cazul privind.......´´.
mai jos scrie : ´´in caz de neprezentare, se vor aplica sanctiunile prevazute de art. 198 din C.pr.pen.´´

Daca nu ma prezintla sectie la data mentionata in citatie, neavand nici o treaba cu persoana si absolut nici o datorie , ce se intampla mai departe? Mai ales ca nici serviciul nu-mi permite timp in care sa vizitez politia.

multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
bacau73, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 21 Octombrie 2010
reclamatia mai mult ca sigur a fost calificata ca o plangere penala...ca doar nu o sa va cheme politia sa discutati despre meciuri
bacau73 a scris:

cand am intrebat agentul despre ce este vb, mi-a spus : o reclamatie in legatura cu o datorie.....!!!!

Reclamatie ,formulata de catre petent reclamant sub aspectul savarsirii-in viziunea domniei sale de catre dvs, a unei fapte prevazute de legea penala
Audierea dvs de catre organul de cercetare are scopul lamuririi aspectelor sesizate si aflarea adevarului,motiv care va determina sa raspundeti solicitarii adresate de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere martor. iup? valyd11 valyd11 Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala? Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie caius mihai caius mihai buna!daca se poate as vrea si eu sa stiu in cazul in care politia are reclamatii asupra mea de la vecinii de pe scara,pentru ca am facut galagie(ceea ce nu e ... (vezi toată discuția)
Citatie ca martor in proces penal - e obligatoriu sa ma prezint in alt oras? narcys105 narcys105 continutul: ministerul internelor si reformei administrative IGPR - D.GP.M.B - 17CI5 POLITIE Sectia 17 politie - bic Dosar penal nr 1569582/2008 ... (vezi toată discuția)