In cele din urma,va rog respectuos sa ami spuneti si mie mai exact....Am facut plingere la CSM privind problema mea,,dar nu stiu cit dureaza sau cum trebuie procedat pt mai departe..Multumesc!
Da,aveti o mare dreptate in privintza domnului meu avocat...eu lucrez intr-o tara straina acum si luni plec in romania tocmai pt a rezilia contractul cu domnul avocat...dupa cate am citit aici cred ca mai mult ca sigur este ceva necurat in toata treaba asta...Multumesc pt inca o data pt vorbele inteleptepe care mi le-ati scris.....eu chiar sunt foarte derutat cu problema asta,nu vreau sa ajung sa ami fac dreptate singur,deacea cer sfaturi .MULTUMESC.!
Se pare ca domnul avocat nu prea stie,,sau nu cred ca vrea...in fine.Oricum va multumesc enorm de mult pt sfaturile scrise...Am sa merg pe drumul spus de dumneavoastra..O seara cat mai placuta in continuare si mult succes in tot ceea ce faceti,multumesc din suflet.
credetima,am fost de la procuror la prim procuror,chiar si la domni procurori de la judet,,am fost la sef-ul de post de care se ocupa de caz si chiar si un domn comandant de la judet..si doar vb...cu atat mam ales eu in tot acest timp de 7 luni...Am facut cereri si plangeri peste tot in judetul respectiv si doar vb
In luna ianuarie 2011 am bagat la vanzare pe internet o masina,,dupa cateva zile am fost sunat de o anumita persoana de sex barbatesc prin care mi-a propus un schimb de masini,si mai exact sa ai dau autoturismul la schimb pe o autocamioneta.Am stabilit la tel.ce si cum sa facem sa ne intalnim..si dupa ce am facut schimbul,masinile find lasate de la unul la celalant doar in proba pina la efectuarea unei control RAR..eu am venit acasa..urmand ca sa merg cu Autocamioneta la RAR sa vad dac este totul ok,,dar cand mam prezentat acolo masina care o luasem configura furata....A venit politia,a ridicat Autocamioneta..am mers la sectia de politie unde am dat declaratii...am spus adevarul,si tot-odata am dat si numele si adresa celui de la care luasem Autocamioneta,problema este ca au trecut 7 luni si eu nu ami mai pot recupera autoturismul nici cum....Am angajat un avocat dar sunt dus doar cu vb de pe o saptamana pe alta si masina mea este putin cu putin distrusa de respectivul care ma inselat.....politia,procurorii,nimeni nu face nimik ca sa ami puna macar sechestru pe autoturismul meu proprietate personala pina la o solutie de rezolvare.Credetima ca nu mai stiu ce sa fac,,,am si martori pe concubina mea si pe baiatul de la RAR cu care am fost in momentul cand am facut schimbul.si tot nimik........Inca o problema legata de aceasta inselaciune este faptul ca mie masina mi-a fost incredintzata cu placute de inmatriculare furate de pe alt autovehicul de aceasi marca...actele spunand ca mi le va da cand merg sa facem contractele de vanzare cumparare..Nu mai stiu ce sa fac..Va rog spuneti-mi macar ce sa fac si unde sa mai merg ca domnul avocat care il am eu,nu face decat numai sa ma duca cu vb de pe o saptamana pe alta si asa au trecut 7 luni de zile si nimeni nu mia dat nici macar un raspun sau o solutie la acest caz.Multumesc!
Sall....din pacate povestile sunt foarte multe..si chiar una dintre acele povesti este si a mea.Multumesc inca o data Domnilor ce mau ajutat cu sfaturi...
Aici este o cu totul alta problema fatza de ce am patit eu,,si ca de fiecare data,,graba strica treaba...este un proverb care este mai mult decat adevarat....nu cred ca este o inselatorie,si mai degraba este partial vina si neglijentza ta de a nu te gandi la momentul oportun..Ami pare rau,sincer...pt ce ti sa intamplat.
si poate ca daca nu ma chema la el in casa cu toata familia,,gandeam altfel.Am si eu mama,mai putin tata..dar tot nu as aduce pe cineva sa fac afaceri necurate in casa la mama mea..asa am gandit eu......si inca un punct de orientare spre subiectul in cauza...Respectivul mi-a facut un contract de mana prin care se obliga ca ami restituie bunul inapoi..si tot nimic
Da si eu trebuie sa va dau dreptate..dar persoana respectiva cat si tatl acestuia si restul familiei bunica,bunic,mama,tata,matusii erau toti acolo la pomana porcului si mai mult de atat si ce ma facut pe mine sa omit lucrul cel mai de baza a fost ca masina ce am luato de la respectivul era mult mai scumpa si ,eu eram cel care trebuia sa platesc o diferentza,nu el..Masinile au fost lasate numai in proba pina in ziua de luni ca sa putem face inspectiile RAR...,si acolo am aflat ca masina care o luasem era furata.
Problema este ca nimeni nu face nimic pt ami pune sechestru pe bunul meu,,si chiar nu inteleg de ce???!!!masina este pe numele meu,am dus martori,am ajutat politia sa gaseasca pe respectivul,,respectivul a recunoscut totul...si totusi nimic pina acum..La o confruntare cu respectivul care ma inselat a spus in fatza comisarului respectiv ca nu poate sami dea masina inapoi ca el pierde foarte mult asa...Eu ce sa mai inteleg din vorba respectiva??????Ca sa nu mai spun ca comisarul care se ocupa de caz,de fiecare data o da in glume si in rasete cu fiecare din noi,,,nu sant un om bogat,sint un om normal care am plecat intr-o tara straina ca sa ami cresc copii...credetima ca pt bunul meu as fi in stare de multe daca nu ma-s uita si nu mi-as vedea copii...sau respectivi care sint neamuri acolo profita ca eu locuiesc in Austria si cred ca eu poate o sa ma satur de atatea drumuri fara rost.
Inteleg ca sistemul din romania se misca poate mai incet din unele puncte de vedere,,dar totusi eu nu am cerut si nu vreau nimic altceva decat punerea sub sechestru pe bunul meu care ami apartine..nimic mai mult.In schimb au trecut 7 luni si eu nu fac nimic altceva decat sa fiu pe drumuri si fara nici un raspuns de la nimeni care sa ma mai linisteasca.Ca pina intr-un final sa ajung intr-un tarziu sa ami iau in loc de masina o gramada de fier vechi care nu mai valorwaza nimic din cei 11 mii euro care iam platit pe masina mea...Credetima ca nu ami este usor sa merg la politia din comuna respectiva si sa am ghinionul de fiecare data aproape cand ajung acolo sa il vad pe cel ce ma inselat cum ami distruge masina...Este o bataie de joc in care din nou justitia nu este asa cum trebuie,,asta dupa parerea mea.
Ami puteti recomanda un domn avocat din Tg jiu,,Multumesc respectuos!!!