avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune??!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune??!!!

Acum 7 luni de zile am fost inselat de un autoturism,,de atunci tot umblu pe drumuri sa mi se faca dreptate si pina acum fara prea multe sperantze...Nu amprea multe haine in dulap si totusi cred ca singura solutie ca sa-mi recuperez bunul meu personal ,este sa ajung sa ami fac singur dreptate...Nu mai stiu ce sa fac,sint din ce in ce tot mai ingandurat de faptul ca o sa ajung sa dau in cap pt un bun personal ,,,pe de alta parte politia nu asi face meseria,,poate ca nici nu asi bat capul foarte mult,si mai este si un D-mn procuror care o lalaie si se face ca nu stie nimic....spunetimi va rog si mie ce trebuie sa fac ca sa mi se faca dreptate,la cine sau unde trebuie sa merg ca sint disperat.Sint un om normal,am dormit pe banci in parcuri ca sa pot sa achizitionez bunul respectiv,nu am furat si nu am dat in cap pt el si acum sa ajung sa raman fara el.....Va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat macar...Multumesc!!
buna seara ,
mai concret daca se poate ,ce fel de inselat ?
Mai exact in data de 26 ianuarie am fost sunat de cineva precum ar fi interesat de autoturismul meu care il aveam bagat la vanzare pe un site cu anunturi auto,,dupa cateva zile de convorbiri telefonice mam induplecat sa merg intr-o plimbare cu iubyta mea pina la respectivul care locuia in cu totul alt oras...am ajuns la o intelegere amiabila sa ai dau autoturismul meu la schimb pe o autocamioneta si o diferentza de bani care urma sa io dau respectivului in decurs de maxim 2 luni..Am luat autocamioneta si iam lasat autoturismul in proba pt ca era intr-o vineri si nu mai era deschis niciunde sa merg la o consultantza RAR,,am fost deacord...dar a treia zi cand am mers cu autocamioneta la RARsa ai fac inspectia sa vad daca este in regula ,,configura furata din belgia si persoana de la care o luasem nu mai era de gasit...A venit politia ,a recuperat autocamioneta si eu am ramas fara nimic,norocul mea a fost ca am stiut unde locuieste cel care ma inselase si am mers la el acasa....dar nu a vrut sa vb cu mine...de acolo am plecat la politie unde am facut plingere,,si in decurs de 7 luni inca alte multe plingeri dar acolo se pare ca nu sint bagat in seama si sant dus cu vb de fiecare data ,,spunandumise sa revin dupa cateva zile,dupa o saptamana,,dupa doua saptamani...persoanele autoritare ,ma refer la politie find ceva neam cu cel care ma inselat pe mine de autoturism..si mai mult de atat si stiu ca eu locuiesc in Austria...am facut pina acum mai mult de 30 de drumuri din Austria pina in Romania si iarasi inapoi caci in Austria locuiesc si muncesc....si totusi nimic.Am fost si la domnul Procuror de acolo si nici nu vrea sa ma bage in seama,,am fost si la DNA si mi sa spus ca inca nu este de competentza domnului Procuror de la DNA sa se bage....Va rog sa ami spuneti si mie,ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma duc ca sa mi se faca dreptate????Miam luat si un avocat dar se pare ca nici dansul nu are prea multa putere acolo...chiar nu vreau sa ajung la puscarie.......Multumesc!

Hotul a recunoscut ca mi-a dat autocamioneta la schimb pe autoturismul meu..dar a spus ca si el la randul lui a cumparato de la altcineva...asta neputand dovedi ca a cumparato.

Mai mult de atat si ce ma distruge ,este ca nu mi se pune sechestru pe bunul meu nicicum,si respectivul continua sa ami distruga masina...eu ce sa mai fac????
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
ContSters223591, utilizator
Adresati-va CSM -INSPECTIA JUDICIARA-sectia pentru procurori cu privire la acest dosar,deoarece au trecut mai mult de sase luni de la inregistrarea plangerii penale iar procurorul de caz in mod nejustificat nu a dat o solutie ,oricare ar fi ea.
Depuneti o noua plangere penala impotriva respectivului pentru comiterea infractiunii de ''abuz de incredere'' fapta prevazuta de art.213 c.p..
Va multumesc....si totusi vreau sa va mai cer un sfat...ar fi mai bine sa angajez un alt avocat,sau sa-l pastrez pe cel actual si sa continui ce am inceput???,problema este ca eu nu prea mai am incredere in respectivul daca in atata timp nu a facut mai nimic si totusi onorariile mele nu au fost tocmai slabe..
Domnule,imi este imposibil a va sfatui in speta....Dvs.hotarati in functie de prestatia aparatorului dvs.
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
andymaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere?? ContSters223591 ContSters223591 In luna ianuarie 2011 am bagat la vanzare pe internet o masina,,dupa cateva zile am fost sunat de o anumita persoana de sex barbatesc prin care mi-a propus un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,sau???? Dolarmanbuza Dolarmanbuza Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un auto furat ! cristi_ionut cristi_ionut Am mare nevoie de ajutor. Am cumpart acum aproximativ 5 luni un autoturism audi de la o persoana pe care am gasit-o pe un site specializat in vanzari auto. ... (vezi toată discuția)