avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune??!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune??!!!

Acum 7 luni de zile am fost inselat de un autoturism,,de atunci tot umblu pe drumuri sa mi se faca dreptate si pina acum fara prea multe sperantze...Nu amprea multe haine in dulap si totusi cred ca singura solutie ca sa-mi recuperez bunul meu personal ,este sa ajung sa ami fac singur dreptate...Nu mai stiu ce sa fac,sint din ce in ce tot mai ingandurat de faptul ca o sa ajung sa dau in cap pt un bun personal ,,,pe de alta parte politia nu asi face meseria,,poate ca nici nu asi bat capul foarte mult,si mai este si un D-mn procuror care o lalaie si se face ca nu stie nimic....spunetimi va rog si mie ce trebuie sa fac ca sa mi se faca dreptate,la cine sau unde trebuie sa merg ca sint disperat.Sint un om normal,am dormit pe banci in parcuri ca sa pot sa achizitionez bunul respectiv,nu am furat si nu am dat in cap pt el si acum sa ajung sa raman fara el.....Va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat macar...Multumesc!!
Or tocmai acest aspect ar fi trebuit sa va atraga atentia...
si poate ca daca nu ma chema la el in casa cu toata familia,,gandeam altfel.Am si eu mama,mai putin tata..dar tot nu as aduce pe cineva sa fac afaceri necurate in casa la mama mea..asa am gandit eu......si inca un punct de orientare spre subiectul in cauza...Respectivul mi-a facut un contract de mana prin care se obliga ca ami restituie bunul inapoi..si tot nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere?? ContSters223591 ContSters223591 In luna ianuarie 2011 am bagat la vanzare pe internet o masina,,dupa cateva zile am fost sunat de o anumita persoana de sex barbatesc prin care mi-a propus un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,sau???? Dolarmanbuza Dolarmanbuza Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un auto furat ! cristi_ionut cristi_ionut Am mare nevoie de ajutor. Am cumpart acum aproximativ 5 luni un autoturism audi de la o persoana pe care am gasit-o pe un site specializat in vanzari auto. ... (vezi toată discuția)