avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune??!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune??!!!

Acum 7 luni de zile am fost inselat de un autoturism,,de atunci tot umblu pe drumuri sa mi se faca dreptate si pina acum fara prea multe sperantze...Nu amprea multe haine in dulap si totusi cred ca singura solutie ca sa-mi recuperez bunul meu personal ,este sa ajung sa ami fac singur dreptate...Nu mai stiu ce sa fac,sint din ce in ce tot mai ingandurat de faptul ca o sa ajung sa dau in cap pt un bun personal ,,,pe de alta parte politia nu asi face meseria,,poate ca nici nu asi bat capul foarte mult,si mai este si un D-mn procuror care o lalaie si se face ca nu stie nimic....spunetimi va rog si mie ce trebuie sa fac ca sa mi se faca dreptate,la cine sau unde trebuie sa merg ca sint disperat.Sint un om normal,am dormit pe banci in parcuri ca sa pot sa achizitionez bunul respectiv,nu am furat si nu am dat in cap pt el si acum sa ajung sa raman fara el.....Va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat macar...Multumesc!!
Ami puteti recomanda un domn avocat din Tg jiu,,Multumesc respectuos!!!
Daca va pastrati sau nu avocatul este numai optiunea dvs. Nimeni nu va poate da un sfat obiectiv pe aceasta tema! Urmarirea penala este, in general, o activitate nu prea deschisa publicului larg! Este posibil ca dvs sa aveti nenorocul sa fiti victima unui lant de infractiuni cu ramificatii, poate, si in afara granitelor, sau mai multi participanti, ceea ce impune un volum mai mare de munca din partea organelor de cercetare penala. Este neplacut, ce-i drept, dar un dosar, pentru a avea succes in instanta, trebuie sa fie complet.
Inteleg ca sistemul din romania se misca poate mai incet din unele puncte de vedere,,dar totusi eu nu am cerut si nu vreau nimic altceva decat punerea sub sechestru pe bunul meu care ami apartine..nimic mai mult.In schimb au trecut 7 luni si eu nu fac nimic altceva decat sa fiu pe drumuri si fara nici un raspuns de la nimeni care sa ma mai linisteasca.Ca pina intr-un final sa ajung intr-un tarziu sa ami iau in loc de masina o gramada de fier vechi care nu mai valorwaza nimic din cei 11 mii euro care iam platit pe masina mea...Credetima ca nu ami este usor sa merg la politia din comuna respectiva si sa am ghinionul de fiecare data aproape cand ajung acolo sa il vad pe cel ce ma inselat cum ami distruge masina...Este o bataie de joc in care din nou justitia nu este asa cum trebuie,,asta dupa parerea mea.
Aveti dreptate,dar sa-mi fie cu iertare,dvs.faceti schimb de masini cu un oarecare individ pe care nu l-ati vazut niciodata fara a respecta procedura prealabila de verificare a masinii pe care ati luat-o la schimb?
Da si eu trebuie sa va dau dreptate..dar persoana respectiva cat si tatl acestuia si restul familiei bunica,bunic,mama,tata,matusii erau toti acolo la pomana porcului si mai mult de atat si ce ma facut pe mine sa omit lucrul cel mai de baza a fost ca masina ce am luato de la respectivul era mult mai scumpa si ,eu eram cel care trebuia sa platesc o diferentza,nu el..Masinile au fost lasate numai in proba pina in ziua de luni ca sa putem face inspectiile RAR...,si acolo am aflat ca masina care o luasem era furata.

Problema este ca nimeni nu face nimic pt ami pune sechestru pe bunul meu,,si chiar nu inteleg de ce???!!!masina este pe numele meu,am dus martori,am ajutat politia sa gaseasca pe respectivul,,respectivul a recunoscut totul...si totusi nimic pina acum..La o confruntare cu respectivul care ma inselat a spus in fatza comisarului respectiv ca nu poate sami dea masina inapoi ca el pierde foarte mult asa...Eu ce sa mai inteleg din vorba respectiva??????Ca sa nu mai spun ca comisarul care se ocupa de caz,de fiecare data o da in glume si in rasete cu fiecare din noi,,,nu sant un om bogat,sint un om normal care am plecat intr-o tara straina ca sa ami cresc copii...credetima ca pt bunul meu as fi in stare de multe daca nu ma-s uita si nu mi-as vedea copii...sau respectivi care sint neamuri acolo profita ca eu locuiesc in Austria si cred ca eu poate o sa ma satur de atatea drumuri fara rost.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
ContSters223591, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere?? ContSters223591 ContSters223591 In luna ianuarie 2011 am bagat la vanzare pe internet o masina,,dupa cateva zile am fost sunat de o anumita persoana de sex barbatesc prin care mi-a propus un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,sau???? Dolarmanbuza Dolarmanbuza Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un auto furat ! cristi_ionut cristi_ionut Am mare nevoie de ajutor. Am cumpart acum aproximativ 5 luni un autoturism audi de la o persoana pe care am gasit-o pe un site specializat in vanzari auto. ... (vezi toată discuția)