Nu am conturi bancare de economii numai de datorii si un autoturism Cielo simplu care de nou a costat cel mai putin iar acum are vreo 6 ani vechime si 80000km pe care asi putea sa-l vind mamei mele
Venitul meu este format din mai multe parti, sporuri daca e sa luam salariu el este mic dar cu un spor doua ajunge undeva la 2000 lei noi in functie de cite zile are luna sau de cite ore merg la serviciu.
Am luat un imprumut de la o banca si am pus garantie un teren evaluat de banca . Banca a zis ca poate sa-mi dea imprumut jumatate din banii la care a fost evaluat terenu.Nu am mai putut sa platesc ratele.acum vor sa vinda terenu.sa-l vinda.Daca nu isi recupereaza banii ce se poate intimpla daca nu se acopera imprumutu.Nu am alte propietati iar venitu meu este modest.
Buna ziua, sunt interesat sa administerez o baza sportiva mica eventual mijlocie .Vreau sa stiu care forma juridica ar fi cea mai avantajoasa si corecta, estimez ca incasarile vor fi undeva la 20000 euro/ an.Pentru amenajarea bazei pot obtine fonduri europene nerambursabile, sau rambursabile intr-o proportie cit mai mica?