avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare taiere de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare taiere de salariu

Buna ziua, sunt militar si vreau sa stiu daca pot recupera in instanta taierea de salariu de anul trecut adica cei 25%
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 5 Octombrie 2011
Cam greu , dar incercarea moarte n-are ...
Cred ca omul astepta niste sfaturi competente si argumentate cu privire la o eventuala actiune in instanta pentru recuperarea celor 25 %, nu un raspuns ambiguu ...
OvidiuR a scris:

Cred ca omul astepta niste sfaturi competente si argumentate cu privire la o eventuala actiune in instanta pentru recuperarea celor 25 %, nu un raspuns ambiguu ...

Un raspuns ambiguu nu exista decat in anumite conditii ..asa cum este si al dvs .

Initiatrul acestui topic , i-am spus ca este greu de obtinut o astfel de recuperare dar daca doreste incercarea moarte n-are ... exista posibilitatea sa declanseze litigiul de munca si dupa cativa ani sa nu castige , asa cum s-a intamplat si cu ceilalti justitiabili care au incercat asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta reducerea salariilor din sectorul bugetar cu 25%?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Lansez acest topic pentru a aduna pareri pro si contra acestei reduceri salariale. As dori sa ma ajutati cu legislatia in vigoare ce face ca aceasta taiere a ... (vezi toată discuția)
Datorii neachitate de angajator oprea_gm oprea_gm Buna, ziua, Am fost angajat la un SRL unde eram platit cu un salariu pe cartea de munca, la un moment dat s-a facut o negociere salariala si mi s-a marit ... (vezi toată discuția)
Restantier la banca provincia provincia am facut imprumut la banca si nu am mai putut sa achit rata deoarece ni s-a diminuat salariul cu 25%. de un an de zile nu am mai achitat pentru ca am fost ... (vezi toată discuția)