avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate andi_30

Activitate andi_30

Răspuns la discuția incredintare minor
multumesc,pt sfaturile gratuite :D nu trebuie sa va simtiti lezat,aproape ati generalizat ca parintii "nu au cultura",si interesul copiilor nu primeaza.Poate nu v-am inteles eu bine:D .poate reformulati.Eu imi ingrijesc copilul singura,de la nastere,fara nici un ajutor,cu o stare de sanatate cam proasta,ma scuzati daca sunt mai sensibila la afirmatii,ca ale dumneavoastra.......de obicei caut solutii,nu sa intru in polemici...!dar sa stiti ca fiecare caz e diferit.Nu stiu daca...treceti prin asa ceva...,ma cam indoiesc.Eu am mentionat ca nu sunt casatorita...!si e o drama totusi...!din pacate,cum am mai spus ,nu traim intr-o lume ideala.Ce decidem,spunem sau facem,implica si pe cei din jur.Fericit sau nu.
Răspuns la discuția incredintare minor
"majoritatea parintilor" fara cultura?interesul copilului?sunteti casatorit?aveti macar un copil?sau si aceasta afirmatie a fost provocatoare?Ma bucur ca am starnit o dezbatere,si ma bucur daca nu ati facut alegeri nefericite in viata dumneavoastra!ORI DACA NU ATI FOST IN POSTURA DE VICTIMA VREODATA!PT RESTUL CEI CARE AJUNGEM IN SITUATII NEFERICITE,CARE NU SUNT DIN VINA PROPRIE,...CE MAI RAMANE?DISPRETUL UNOR IGNORANTI?...NU JUDECATI,MAI ALES DACA NU CUNOASTETI DETALII!SI NU VORBITI DESPRE INTERESUL COPIILOR,ATAT DE SUPERFICIAL,NU TRAIM INTR_O LUME IDEALA,IAR UNEORI,SEPARAREA PARINTILOR E ESENTIAL,IN FAVOAREA COPIILOR.EU AM SCRIS AICI,PT A AFLA NISTE INFORMATII,INAINTE DE A ACTIONA IN INSTANTA,TOCMAI,PT CA NU SUNT INFORMATA DESPRE SUBIECT,SI NU AM AVUT DE A FACE,CU TRIBUNALE, JUDECATI,PROCESE....EVENTUAL PTR A AFLA,CE PASI TREBUIE SA URMEZ.POATE VA SI LIMITATI LA SUBIECT.
buna ziua.am un copil minor.locuiesc in concubinaj cu partenerul meu de mai multi ani.doresc sa plec impreuna cu copilul nostru,si doresc incredintarea si custodia acestuia,ptr ca relatia dintre noi a devenit imposibila,si devine ,un factor negativ,daunator pt copil.partenerul de altfel,desi indrageste copilul,nu participa activ la cresterea lui.uneori este agresiv.si infidel de altfel.dar are grija de nevoile copilului.mentionez ca starea mea financiara,in familie,este mai slaba decat a lui.am un job,si as putea locui cu parintii mei.acum sunt in maternitate.iar venitul meu este destul de mic.doresc sa stiu,dupa noile legi,ce sanse am sa obtin incredintarea copilului,mai ales daca nu imi pot permite un avocat.nu pot anticipa reactia partenerului.daca ar fi de acord sau nu.e imprevizibil,manipulat de parinti si anturaj.multumesc