avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate kmykmy

Activitate kmykmy

Bună ziua!Sunt însărcinată în 23 de săptămâni și mi-am anunțat angajatorul în scris.In urma înștiințării am fost contactata de către medicul unității și medicul de la medicina muncii ca mi-au emis concediu de risc maternal în contextul răspândirii virusului Covid 19 începând cu data de 01.04 pana pe 30.04.Mentionez ca nu am solicititat concediu de risc maternal,am fost pusa în fata faptului împlinit.In contextul situației actuale,cei de la medicina muncii îmi pot elibera fără solicitarea mea acest concediu?Va mulțumesc
Discuție Pontaj
Buna seara!Am si eu o nelămurire.. In cazul întocmirii pontajelor pe luna martie,mai exact in noaptea de 30/31 cand s-a dat ceasul cu o oră înainte.Ora aceea se va pierde?Adică pentru o tură de la 20.00 la 08.00 se va ponta 11 ore?(respectiv 7 ore de noapte)?Multumesc.
Buna seara!Am si eu o problema..In luna iulie am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat.In urma cu o saptamana am observat ca vopseaua de pe plafon sarise.Am mers la cei de la service pentru garantie,dar mi-au explicat ca nu intra in garantie problema,ca poate un agent chimic a atacat vopseaua si in felul acesta au scapat de mine.Momentan as vrea sa ii actionez in instanta pentru daune,masina este noua iar garantia este de 2 ani,am spalat-o doar la spalatorie si am si garaj,stau la curte.As vrea sa stiu ce sanse as avea daca i-as actiona in instanta si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.Multumesc frumos!