Buna seara!Am si eu o problema..In luna iulie am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat.In urma cu o saptamana am observat ca vopseaua de pe plafon sarise.Am mers la cei de la service pentru garantie,dar mi-au explicat ca nu intra in garantie problema,ca poate un agent chimic a atacat vopseaua si in felul acesta au scapat de mine.Momentan as vrea sa ii actionez in instanta pentru daune,masina este noua iar garantia este de 2 ani,am spalat-o doar la spalatorie si am si garaj,stau la curte.As vrea sa stiu ce sanse as avea daca i-as actiona in instanta si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.Multumesc frumos!
Aveti toate sansele dar pana acolo trebuie sa faceti o plangere catre reprezentantul firmei sa trimita un expert sa vada despre ce este vorba. Este buna si o plangere la OPC in care reclamati constructorul pt situatia existenta. Ultimul pas este sa va angajati un avocat si sa actionati constructorul in instanta. Tentie insa ca daca intr-adevar masina a fost parcata intr-un mediu coroziv acesta ataca vopseaua si nu veti primi despagubiri. Chiar daca aveti polita CASCO din aceleasi motive nu se despagubesc daunele.
Orice producator garanteaza caroseria pt coroziune, dar si vopseau. Clar tr sa remedieze, ori daca nu vor suporta cheltuielile de judecata. Nu are rost sa apelati la asigurare.Obligatoriu va tr o constatare intr-un service autorizat, privind starea vopselei cat si devizul estimativ privind revopsirea.