avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate loreleip

Activitate loreleip

VA MULTUMESC Aveti dreptate ,atat este baza.Dar eu nu inteleg de ce nu ajung dupa aproape 3 ani de cand am revenit la servici la salariul colegilor mei de acelasi nivel care au baza 1900.Cand am plecat in concediu de cresterea copilului aveam salariul la fel.Am asteptat ca in timp sa am aceleasi drepturi ca si ei.In 2000 am mai nascut un copil si dupa ce am revenit la servici dupa 1 an jumatate,a durat aproape 2 ani sa ajung colegii din urma cu salariul.Nu mi se pare corect ca nasterea copiilor sa influenteze atat de mult salariul.
Aveam 954 cand am revenit pe 3 ianuarie 2009,dupa 2-3 saptamani am avut evaluarea ,mi s-a marit salariul cu100 lei.Am gasit un fluturas din dec.2010: sal de baza 2010-1504 si sub sal baza 1054.Si un ambulantier are acelasi salariu cat mine(verificat).
la 1 ianuarie 2010 aveam salariul de baza de 1054,acelasi si in ianuarie 2009,cand am revenit dupa 1an si 3 luni din concediul de cresterea copilului.Colegi de aceasi vechime cu mine au primit intre timp o marire de salariu.Acum diferenta intre salariul meu de baza si al lor este de cel putin 600 lei.Este ceva normal?
Si colegi care nu au inca grad principal cum pot sa aiba acelasi salariul de baza daca a fost aplicata o lege(284).Stiam de un indice de 3,50 care se aplica in cazul meu,Deci cat ar trebui de fapt sa am salariul?
Dupa o vechime in munca de19 ani,sunt asistent medical cu principal primit in 1999,lucrez de 14 ani pe ambulanta la acelasi loc de munca si am salariul de incadrare de1290 lei. Este corect? Alti colegi fara principal au salariul cat mine sau mai mare.Pot negocia salariul cu managerul?Sau ce pot sa fac.
Răspuns la discuția sora m_a furat cu un miliard
au taiat aproape toata padurea retrocedata si au vandut-o,iar mie mi-au dat cateva procente
am o sora si un frate care m_au furat de cel putin un miliard (din mostenirea parintilor)ce sa fac,nu am bani sa deschid proces si nu am cu cine sa ma inteleg,