avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sora m_a furat cu un miliard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sora m_a furat cu un miliard

am o sora si un frate care m_au furat de cel putin un miliard (din mostenirea parintilor)ce sa fac,nu am bani sa deschid proces si nu am cu cine sa ma inteleg,
Cel mai recent răspuns: loreleip , utilizator 12:06, 29 Septembrie 2011
In ce sens v-au furat de „cel putin un miliard”? Ce au facut mai exact fratele si sora.
au taiat aproape toata padurea retrocedata si au vandut-o,iar mie mi-au dat cateva procente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce consecințe am dacă ii dau verisoarei, certificatul de deces al tatălui meu? Mato2021 Mato2021 Bună seara! Dacă dau unei verisoare( tatăl meu a fost frate cu mama ei) copia certificatului de deces al tatălui meu, poate sa îmi facă ceva rău cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
Termen de solicitare a unei mosteniri alex68 alex68 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Parintii tatalui meu au detinut, intre altele, o suprafata de padure. In urma cu mai multi ani, ... (vezi toată discuția)