pot face o hartie la clculator in care sa detaliez cum sta treba adica :potrivit art ....... administratorul drumului trebuie sa semnalizeze statiile mijloacelor de transport cu indicatoare....... multumesc
este vorba de fosta politie comunitara .Nu am nici o treaba cu politia romana (rutiera)
I-a imbracat pimaria pesta noapte si nu te mai inteleti cu ei . Modelul care mi-l trimeteti il descarc sau gasesc la judecatorie . Pot depune la dosar poze facute de mine care sa aratae cum e semnalizata o statie in acest oras pe care il parcurgi pe jos in 5 min
am fost la seful politiei locale si l-am chemat la fata locului sa imi arate indicatorul a venit si mi-a spus ca statia e marcata prin alveola dar in zona c.c.a.100m sunt 3 spati de acest fel care nu sunt considerate statii de ei .imi pot sustine nevinovatia cu martori ? Acolo am locul de munca si am vreo 50 de colegi gata sa vina ca martori
am primit o amenda prin posta pentru ca am oprit in statie autobuz, dar nu e prevazuta cu indicator sau marcaje Oprisem in spatiu de linga banda de circulatie ei zic ca e alveola dar nu exista nici un marcaj in zona mi-a trimes fotografie dar fara nici un indicator sau marcaj in fotografie . Cum o contest la judecatorie