avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate janpaun

Activitate janpaun

Răspuns la discuția Legea cauciucurilor de iarna
all sezon sunt bune
Răspuns la discuția amenda politia locala
pot face o hartie la clculator in care sa detaliez cum sta treba adica :potrivit art ....... administratorul drumului trebuie sa semnalizeze statiile mijloacelor de transport cu indicatoare....... multumesc
este vorba de fosta politie comunitara .Nu am nici o treaba cu politia romana (rutiera)
I-a imbracat pimaria pesta noapte si nu te mai inteleti cu ei . Modelul care mi-l trimeteti il descarc sau gasesc la judecatorie . Pot depune la dosar poze facute de mine care sa aratae cum e semnalizata o statie in acest oras pe care il parcurgi pe jos in 5 min
imi puteti trimite un model de plangere. Va multumesc
ma puteti ajuta sa formulez o astfel de contestatie o ciorna ceva
am fost la seful politiei locale si l-am chemat la fata locului sa imi arate indicatorul a venit si mi-a spus ca statia e marcata prin alveola dar in zona c.c.a.100m sunt 3 spati de acest fel care nu sunt considerate statii de ei .imi pot sustine nevinovatia cu martori ? Acolo am locul de munca si am vreo 50 de colegi gata sa vina ca martori
am inteles ca dupa ce depun contestatia numai e nevoie sa ma prezint in instanta se judeca in lipsa
am primit o amenda prin posta pentru ca am oprit in statie autobuz, dar nu e prevazuta cu indicator sau marcaje Oprisem in spatiu de linga banda de circulatie ei zic ca e alveola dar nu exista nici un marcaj in zona mi-a trimes fotografie dar fara nici un indicator sau marcaj in fotografie . Cum o contest la judecatorie