am primit o amenda prin posta pentru ca am oprit in statie autobuz, dar nu e prevazuta cu indicator sau marcaje Oprisem in spatiu de linga banda de circulatie ei zic ca e alveola dar nu exista nici un marcaj in zona mi-a trimes fotografie dar fara nici un indicator sau marcaj in fotografie . Cum o contest la judecatorie
In termen de 15 zile de la data de cand ati primit procesul verbal formulati si depuneti la judecatoria in circumscriptia careia s-a produs presupusa abatere plangere contraventionala in temeiul og 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor in Romania.Aratati instantei de judecata argumentele dvs.
In temeiul art.34,alin.1 din OG.NR.2/2001,instanta de judecata va analiza legalitatea si temeinicia procesului verbal atacat ,verificand si sanctiunea aplicata.
am fost la seful politiei locale si l-am chemat la fata locului sa imi arate indicatorul a venit si mi-a spus ca statia e marcata prin alveola dar in zona c.c.a.100m sunt 3 spati de acest fel care nu sunt considerate statii de ei .imi pot sustine nevinovatia cu martori ? Acolo am locul de munca si am vreo 50 de colegi gata sa vina ca martori
Amenda parcare
cris_74
Buna ziua.
Am primit prin posta un proces verbal din care aflu ca am fost amendat pentru parcare pe spatiul verde.Amenda este data de Politia comunitara, ... (vezi toată discuția)