Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza tichete de parcare nu este nici un alt semn sau marcaj. Pentru ca am parcat la distanta mare de aparat, efectiv nu l-am vazut(este imposibil de la distanta aia). Am luat biletul de pe parbriz, am mers la politia comunitara, mi-au facut proces verbal, am primit amenda in valoare de 300 lei.Am trecut pe procesul verbal el la obsrvatii "faptele nu corespund cu adevarul". Vreau sa contest acest proces verbal pentru ca am facut si poze in zona pe motiv ca nu era masina in parcare ci mai incolo pentru ca nu este nici un marcaj de unde incepe si unde se termina parcarea. As dori daca se poate sa ma ajutati cu cererea care trebuie depusa la tribunal. Pozele sunt foarte concludente, ma pot folosi de ele? Multumesc.
formulati plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie cu motivatia pe care ati descris-o. plangerea se depune la judecatorie. Va puteti folosi de fotografii. termenul de depunere este de 15 zile de la comunicarea procesului verbal.
se poate contesta cu succes procesul-verbal de constatare al contraventiei. Conteaza foarte mult si instanta de judecata, si intimata ce aparare isi va face
In termen legal de 15 zile de la comunicare contestati PV cu probe temeinice la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Atentie,contestatia impotriva PV o adresati judecatoriei responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Model contestatie gasiti la sectiunea Documente utile,in dreapta imaginii