avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contraventie parcare auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contraventie parcare auto

Buna ziua! Sunt Alex si am primit prin posta o amenda(1500 RON) precum ca as fi blocat accesul intr-o parcare platita de pe raza blocului propietarului. Propietarul a chemat agentii constatatori de la politia comunitara, acestia au intocmit un proces verbal la ora 19.00 in data de 07.02.2010, sustin ca au facut si poze, au chemat si martor. Ce sanse am sa contest procesul verbal, transformand amenda in avertisment, in conditiile in care respectivul loc de parcare nu avea asigurat vizibil un indicator, un nr. de autorizatie? Mentionez ca am fost pentru prima data in acel loc, a trebuit sa ajut pe cineva sa se mute in acea locatie si ca locul de parcare era acoperit cu multa zapada(chiar eu a trebuit sa dau cu lopata la zapada pentru a facilita accesul autoturismului meu). Cum si in ce conditii as putea avea acces la fotografiile efectuate de agentii constatatori. Cu stima, Alex.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:11, 18 Februarie 2010
In termen legal de 15 zile de la comunicarea PV aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva PV pe care o adresati judecatoriei responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
In lipsa minimelor informatii continute in PV ,este neprofesionist a ne pronunta
Reveniti cu precizari
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare liviu.scarlat liviu.scarlat Buna seara, intampin o situatie ciudata si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. In Martie 2010 am primit acasa o amenda de la Politia Comunitara a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal intocmit de politia rutiera pentru un semn de circulatie ascuns de frunzele unui copac rolena rolena Buna ziua, Mi-a fost intocmit un proces-verbal pentru ca am intrat pe o str. in care ACCESUL ERA INTERZIS,(str. fiind in spatele unui bloc unde se afla o mare ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)