Buna ziua,
Mi-a fost intocmit un proces-verbal pentru ca am intrat pe o str. in care ACCESUL ERA INTERZIS,(str. fiind in spatele unui bloc unde se afla o mare parcere libera ziua) semnul fiind foarte bine ascuns in spatele coroanei unui copac.
Am semnat procesul verbal ,abia dupa aceea am mers sa vad unde era acel semn imposibil de vazut din masina. Am fotografiat locul de unde ar fi trebuit sa se vada semnul ce era foarte bine ascuns intre frunzele unui copac si m-am intors la agentul de politie sa-i spun ca acel semn nu este vizibil, iar acesta impreuna cu ceilalt 2 colegi ai sai s-au garbit sa urce in masina si sa plece cand am cerut explicatii.
Intreb am vreo sansa sa obtin anularea amenzii si a celor 2 puncte de penalizare ? Si daca da cum trebuie sa procedez nu am achitat deocamdata amenda data limita fiind 15.06.2010.
Multumesc !
Trebuie sa formulati o plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei in termen de 15 zile de la data la care v-a fost comunicat procesul-verbal la Judecatoria in a carei circumscriptie a fost constatata contraventia. La plangere se ataseaza procesul-verbal si indicati si alte probe inclusiv fotografiile efectuate si martori.