avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate andreea-andy

Activitate andreea-andy

as vrea tare mult sa stiu daca nu pot face chiar nimic cu privire la amenintarile cu evacuarea si la intrarea proprietarului in lipsa mea in apartament .nu am contract dar asta ii da dreptul sa imi anuleze orice drept cu replica:"te dau afara" sau "nu mai vezi garantia daca pleci".
buna seara!am o nelamurire,anume drepturile unui chirias fara contract.in prezent stau intr un apartament in chirie,iar proprietara intra des in lipsa mea in casa si imi umbla in apartamnet este normal din moment ce eu platesc?am platit de asemenea si garantie pe care refuza sa o returneze daca as pleca,iar in momentul in care dezaprob ce face imi raspunde simplu ca ma da imediat in strada.a pus si vecinii sa ma spioneze acestia o anunta cand vin si cine vine la mine cu toate ca nu exista plangeri pentru galagie iar dansa gaseste mereu totul la punct.practic mi a anulat orice drept nu accepta sa discutam sa cadem la o intelegere.totusi nu pot face nimic nici sa recuperez garantia,dansa nu este intr o postura mai nelegala ca nu are contract de inchiriere?pur si simplu ma urmareste non stop si nu am dreptul la nimic in casa.va rog daca ar putea cineva sa mi dea o informatie.multumesc! nu stiu multe despre acest lucru si nici nu stiu cui ar trebui sa ma adresez pentru o informatie.