avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o informatie va rog!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o informatie va rog!

as vrea tare mult sa stiu daca nu pot face chiar nimic cu privire la amenintarile cu evacuarea si la intrarea proprietarului in lipsa mea in apartament .nu am contract dar asta ii da dreptul sa imi anuleze orice drept cu replica:"te dau afara" sau "nu mai vezi garantia daca pleci".

Alte discuții în legătură

Chirasi demcri demcri De cateva luni s-au mutat cu un etaj mai jos doi chiriasi. In fiecare zi pun muzica si nu ma pot odihni si nici nu pot invata pentru facultate. Ne-am certat de ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament AlexandraTM AlexandraTM Buna ziua! Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel ... (vezi toată discuția)
Actiune in evacuare CorneliaTurcu CorneliaTurcu Buna ziua! Daca ma poate ajuta , as fi tare recunoscatoare. Un tolerat intr-un imobil (persoana care nu are vreun contract cu proprietarul), are vreun drept ... (vezi toată discuția)