Buna ziua!
Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel cuminte deobicei, cand plec nu latra, acum cateva zile a latrat de cateva ori si am gasit un bilet pe usa de la un vecin care ma ameninta spunand ca va chema politia si va cere evacuarea.
Eu am rezolvat problema latratului cu o zgarda antilatrat, dar am ramas putin nedumerita cand am auzit de ¨evacuare¨. Concret as vrea sa stiu daca cineva are dreptul de a ma evacua din acest apartament (in afara de matusa mea bineinteles) si care este baza unei astfel de amenintari. Multumesc!
Stati linistita ca nu va evacueaza nimeni. Nu il bagati in seama. Vecinul vrea sa se dea si el cocosh!
Exista vreo interdictie de a avea animale de companie in apartament? Chiar daca exista, este abuziva.
Multumesc ptr. raspuns. Nu exista, mai sunt doi vecini care au catei de talie putin mai mica. Precizez ca unul latra cateodata la 5 dimineata, il aud dar nu ma agit, asa e la bloc...
Dar cand auzi astfel de amenintari de la altii....