avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Evacuare din apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Evacuare din apartament

Buna ziua!
Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel cuminte deobicei, cand plec nu latra, acum cateva zile a latrat de cateva ori si am gasit un bilet pe usa de la un vecin care ma ameninta spunand ca va chema politia si va cere evacuarea.
Eu am rezolvat problema latratului cu o zgarda antilatrat, dar am ramas putin nedumerita cand am auzit de ¨evacuare¨. Concret as vrea sa stiu daca cineva are dreptul de a ma evacua din acest apartament (in afara de matusa mea bineinteles) si care este baza unei astfel de amenintari. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:12, 27 Ianuarie 2017
Stati linistita ca nu va evacueaza nimeni. Nu il bagati in seama. Vecinul vrea sa se dea si el cocosh!
Exista vreo interdictie de a avea animale de companie in apartament? Chiar daca exista, este abuziva.
Multumesc ptr. raspuns. Nu exista, mai sunt doi vecini care au catei de talie putin mai mica. Precizez ca unul latra cateodata la 5 dimineata, il aud dar nu ma agit, asa e la bloc...
Dar cand auzi astfel de amenintari de la altii....
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2017
AlexandraTM, utilizator
Purtati o discutie serioasa cu catelul, ii prezentati biletul vecinului si il atentionati cu privire la regulile de convietuire la bloc!;)

[ link extern ]
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din apartament AlexandraTM AlexandraTM Buna ziua! Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . ... Claudia12456 Claudia12456 Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . In ziua când m-am mutat in apartament cățelul meu a lătrat 20 de minute fara oprire că era ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)