avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Evacuare din apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Evacuare din apartament

Buna ziua!
Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel cuminte deobicei, cand plec nu latra, acum cateva zile a latrat de cateva ori si am gasit un bilet pe usa de la un vecin care ma ameninta spunand ca va chema politia si va cere evacuarea.
Eu am rezolvat problema latratului cu o zgarda antilatrat, dar am ramas putin nedumerita cand am auzit de ¨evacuare¨. Concret as vrea sa stiu daca cineva are dreptul de a ma evacua din acest apartament (in afara de matusa mea bineinteles) si care este baza unei astfel de amenintari. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 15:11, 27 Ianuarie 2017
Opinez ca nu puteti fi evacuata de catre politie ca urmare a reclamatiei unui vecin, cel mult puteti primi o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din apartament AlexandraTM AlexandraTM Buna ziua! Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . ... Claudia12456 Claudia12456 Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . In ziua când m-am mutat in apartament cățelul meu a lătrat 20 de minute fara oprire că era ... (vezi toată discuția)
Latratul cainelui (pe timpul zilei) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Am un caine ce are varsta de 3 luni jumatate. Il am deja de o luna si un pic. Cainele incepe sa latre doar cand este lasat singur acasa, pe ... (vezi toată discuția)