avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . ...

Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . In ziua când m-am mutat in apartament cățelul meu a lătrat 20 de minute fara oprire că era în loc nou , menționez că era în weekend la ora 15, deci nu în timpul nopții. Vecinii din apartamentul de sub noi au făcut scandal că a lătrat mult . Deși în timpul în care eu am mers până la magazin vecinul care se plânge de lătrat a stat în fața ușii apartamentului vorbind cu o alta vecina . Auzind voci bineînțeles că cățelul nu s-au liniștit . Totuși ca sa evit conflicte i-am luat cățelului zgarda antilatrat și am stat acasă 3 zile cu el până se obișnuiește cu noul apartament . În astea 3 zile câinele a lătrat de 2 ori în timpul zilei maxim 20 de secunde de fiecare data totusi vecinii mă amenința că anunță poliția . Menționez că deasemenea mi-au atras atenția că merge televizorul la ora 21:30 deci nu în timpul orelor de liniște. Că le curge apa de pe pervazul de la bucătărie , plouase înainte și era ud pervazul. De asemenea mi-au adus la cunoștință că eu sunt doar o chiriașa și ei sunt proprietari . Întrebarea mea e:Oare ce as putea sa fac daca până la urmă anunță poliția și aceasta vine in vizita. De asemenea recunosc că cățelul latră daca suna interfonul deci probabil cainele va latra când vine politia .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:33, 2 Octombrie 2021
Daca vine politia, discutati cu politia. Un caine needucat poate stresa populatia foarte tare, asta este adevarat.
Apelati la un dresor care sa il oboseasca si sa doarma si el bine si vecinii.
Primul lucru,instruiti animalul de companie ,astfel inca sa se acomodeze sa nu mai aiba ccomportament care sa deranjeze locatarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din apartament AlexandraTM AlexandraTM Buna ziua! Locuiesc la bloc in apartamentul matusii mele care locuieste in strainatate (eu am grija de apartament, platesc cheltuieli, etc.). Am un catel ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva ... Maria@91 Maria@91 Buna seara. Am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva la 1 ora 2 maxim pe zi dar nu în continuu când trec pisici ,alți câini sau se joacă ... (vezi toată discuția)
Latratul cainelui (pe timpul zilei) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Am un caine ce are varsta de 3 luni jumatate. Il am deja de o luna si un pic. Cainele incepe sa latre doar cand este lasat singur acasa, pe ... (vezi toată discuția)