avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna seara. Am un câine labrador are 1 an jumate , ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna seara. Am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva ...

Buna seara. Am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva la 1 ora 2 maxim pe zi dar nu în continuu când trec pisici ,alți câini sau se joacă copii pe strada , , locuiesc la casa Intr-un cartier rezidential , câinele este in curte .se oferă atenție , mâncare ,apa, jucarii , am o vecina care non stop face amenințări cu protecția animalelor , poliție, înstanta . noaptea țin să precizez că îl luăm în casa , datorita reclamațiilor , iar mai nou deranjeaza și pe timpul zilei specific că nu poate să se uite la televizor pe terasa...ce as putea face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Maria@91 , utilizator 12:20, 25 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu daca dresajul ar functiona, dar poate incercati.
Poate ar da rezultate si daca il plimbati in afara curtii si il certati cand latra.
Nu stiu daca ati primi amenda daca latra, probabil ca nu, dar e deranjant sa ai caine latrator in vecinatate.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
gi-jane2, moderator
Astăzi momentan până la ora asta a lătrat de la 08:03 până la 08:05. Mai exact de 3 ori a făcut ham. :)) Am ajuns sa cronometrez .
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
Maria@91, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
important e ca ambele parti sa nu exagereze..
In concluzie ieri a făcut ham de 33 de ori ...de la 7:00 până pe la 22:30 , au fost și artificii pe aici ieri și toți câini au lătrat inclusiv câinele vecinei ...azi noapte la 00:21 câinele meu era în casa iar al dânsei latră. Iar compara mereu câinele ei de talie mica care are 14 ani cu câinele meu talie medie care are 1. An jumate ...eu consider că nu nu compara o așa diferenta de varsta
.. am uitat sa precizez că are și zgarda antilatrat și mai mult de 3 ori consecutiv nu latră fara oprire ....concluzie eu am făcut și fac ce tine de mine in rest chiar nu mă mai interesează este un animal ....să facă ce vrea ...
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
Maria@91, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latratul cainelui (pe timpul zilei) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Am un caine ce are varsta de 3 luni jumatate. Il am deja de o luna si un pic. Cainele incepe sa latre doar cand este lasat singur acasa, pe ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . ... Claudia12456 Claudia12456 Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . In ziua când m-am mutat in apartament cățelul meu a lătrat 20 de minute fara oprire că era ... (vezi toată discuția)