avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate kege

Activitate kege

buna seara! am 17 ani in urma unei relatii de concubinaj am nascut un copil care a fost recunoscut de tatal lui .acum 2 luni impreuna cu avocatul meu am depus un dosar penal ptr. vatamare corporala si lipsire de libertate ...si tot-odata am cerut o cerere de incredintare a minorului.astazi -20 octombrie 2011-am aflat cu stupoare ca -defapt -AZI-a fost inregistrat dosarul...VA ROG DIN SUFLET SA-MI SPUNETI daca atat de mult dureaza demersurile ptr. a inregistra un dosar ...eu sunt aproape sigura ca av. meu a fost "cumparat" de catre cealalta parte.in cazul acesta ce este de facut ? cu cine trebuie sa iau legatura CE MAI POT FACE...va multumesc mult!

buna seara.sunt o mama minora(17ani).am o fetita care este recunoscuta de tatal ei.am stat impreuna doi ani ..in acesti doi ani ,am fost batuta,infometata,umilita,tratata mai rau ca un animal..l-am parasit acum o luna si vreau sa plec cu fetita mea la parintii mei care sunt stabiliti in italia,dar-el- nu vrea sa-si dea semnatura ptr. pasaport .ce este de facut in cazul meu ?care sunt procedurile si cat dureaza ...va multumesc!