avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate anca65

Activitate anca65

Răspuns la discuția Frauda Bancara,
Buna seara, multumesc pentru sfaturi, dar unde pot sa depun o plangere penala in acest caz.? Eu si mama locuim in alt oras, nu locuim in Bucuresti. Are vreo importanta locatia? Va multumesc.
Discuție Frauda Bancara,
Buna ziua, am si eu o problema pe care nu mai stiu unde sa ma adresez. Mama , mea a incheiat un credit de nevoi personale acum 4 ani, cu o dobanda fixa,in valoare de 5330,00ron, suma neta cu o banca mai putin cunoscuta pe la noi.Dupa 3luni de plata a ratelor(223,76ron/luna), i s-a propus o suplimentare de 555,00ron,suma neta, pentru care nu asemnat nici o cerere sau contract si in urma caruia a primit un nou cont ,cu semnatura falsificata,cu alte sume,total diferite.Am facut reclamatii la O.P.C.Bucuresti,in urma carora nu s-a luat nici o masura.Banca nu doreste sa dea explicatii,nu elibereaza extracte de cont. Mai nou i s-a pus oprire pe pensie din luna august 2011 pe motiv ca nu a platit la timp.Primim tot felul de amenintari scris si telefonic, numai explicatii nu.Am sesizat si casa de pensii locala, si mi-au confirmat ca banca respectiva a dispus oprirea din pensie a sumei de 1074ron,in rate de 327.00ron/luna.As dorii sa stiu daca este legal ce se intampla. Cum este posibil fara o baza legala, in conditiile in care am platit lunar ratele,cu unele intarzieri pe perioada de iarna2010/2011.Primeste amenintari prin telefon sa mai achite 1700.00ron, in afara de ce am platit pana acum ,ca altfel o pune sa plateasca din nou creditul.Mentionez ca are toate chitantele cu sumele incasate,si cele achitate pe toata aceasta perioada.Va rog sa ne dati un sfat in acest sens,sa ne indrumati.Va multumesc.