Multumesc pentru raspuns. Si daca judecatoria hotaraste respingerea plangerii ce se va intampla? Voi avea permisul suspendat tot pe 30 de zile de la hotarare sau mai mult?
Buna ziua.
Problema mea este urmatoarea : Aseara, 30.09.2011, ora 22:30 in orasul Craiova, judetul Dolj, intr-o intersectie prevazuta cu semafor, am vrut sa merg inainte, dar m-am incadrat pe banda catre stanga. Semaforul este acelasi si pentru inainte si pentru stanga, asa ca mi-am continuat drumul inainte. Eram pe sensul opus de circulatie, am semnalizat sa intru pe sensul meu, dar nu am putut sa intru repede din cauza aglomeratiei.Am fost oprit de un politist, care mi-a luat permisul pentru 30 de zile pentru ca am circulat pe sensul opus. Se mai poate face ceva? Luni o sa incerc sa fac plangere. Mentionez ca am stat pe sensul opus foarte putin, aproximativ 5-10 secunde si nu era nici o masina.Si vreau sa imi spuneti daca se mai poate prelungi dovada cumva, pentru ca am mare nevoie de permis in perioada asta, pana in decembrie.
Multumesc.