Eu spusesem ca presedinta unei anume asociatii (care se ocupa cu cazurile de neglijente medicale) mi-a spus sa le spun ca trebuie sa ma consulte medicul pe care il am pe hartia de la endocrinolog, nu alt medic. Fiul ei a murit tot din cauza medicilor chiar in spitalul in care am fost eu amenintata. Rezidentii m-au amenintat ca daca voi pune vreo reclamatie la aceasta asociatie, colegiul medicilor va pune avocati contra mea,ca ei au bani, etc, Eu doar spusesem ca presedinta x a spus ca trebuie sa ma consulte doctorul scris pe hartia de la endocrinologie, nu altcineva, dar ei au spus ca daca ma duc la asociatia x, ma vor calumnia.
M-au amenintat cu asa o ura, nu pot sa cred ca asemenea persoane vor fi medici.
Am acte medicale de la 2 medici in care scrie diagnosticul, unul chiar a scris se recomanda operatie. Situatia mi s-a inrautatit pt ca nu m-am operat si m-am programat la un medic de de medicina legala. Am fost recent la un spital cu o trimitere la un prof univers care a refuzat sa ma consulte, zicand sa ma duc la alti doctori, ca de ce endocrinologul m-a trimis la el.I-am spus ca pe hartie scrie ca el trebuie sa ma consulte, nu alti doctori, el a zis ca nu am nimic, ca nu am nevoie de nici o operatie. I-am zis de diagnosticul de la doctorii din trecut, iar el a recunoscut ca am diagnosticul respectiv dar ca nu am nevoie de operatie. M-a trimis sa ma consulte studentii.Nu stiu ce o fi vorbit inainte cu ei, dar cand am intrat in cabinetul unde erau 2 tineri, presupun rezidenti. Unul a inceput sa ma ameninte si sa ma santajeze ca ei au avocati pusi de colegiul medicilor, ca o sa-mi faca, ca o sa-mi dreaga,ca ei au bani, ca sunt obisnuiti sa fie denuntati mereu de pacienti, dar nimeni nu le poate face nimic, ca o sa faca impotriva mea, etc. erau foarte agresivi verbal.
Ideea este ca ei sunt medici si pe mine nu ma va crede nimeni daca ii denunt . Plus ca ei m-au santajat ce se va intampla daca ii denunt, ca cica ma vor reclama ei pe mine la colegiul medicilor.
Eu fara martori nu pot demonstra nimic.