avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santajata si amenintata de doctor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santajata si amenintata de doctor

Am acte medicale de la 2 medici in care scrie diagnosticul, unul chiar a scris se recomanda operatie. Situatia mi s-a inrautatit pt ca nu m-am operat si m-am programat la un medic de de medicina legala. Am fost recent la un spital cu o trimitere la un prof univers care a refuzat sa ma consulte, zicand sa ma duc la alti doctori, ca de ce endocrinologul m-a trimis la el.I-am spus ca pe hartie scrie ca el trebuie sa ma consulte, nu alti doctori, el a zis ca nu am nimic, ca nu am nevoie de nici o operatie. I-am zis de diagnosticul de la doctorii din trecut, iar el a recunoscut ca am diagnosticul respectiv dar ca nu am nevoie de operatie. M-a trimis sa ma consulte studentii.Nu stiu ce o fi vorbit inainte cu ei, dar cand am intrat in cabinetul unde erau 2 tineri, presupun rezidenti. Unul a inceput sa ma ameninte si sa ma santajeze ca ei au avocati pusi de colegiul medicilor, ca o sa-mi faca, ca o sa-mi dreaga,ca ei au bani, ca sunt obisnuiti sa fie denuntati mereu de pacienti, dar nimeni nu le poate face nimic, ca o sa faca impotriva mea, etc. erau foarte agresivi verbal.
Ideea este ca ei sunt medici si pe mine nu ma va crede nimeni daca ii denunt . Plus ca ei m-au santajat ce se va intampla daca ii denunt, ca cica ma vor reclama ei pe mine la colegiul medicilor.
Eu fara martori nu pot demonstra nimic.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
cris90, utilizator
Cel mai recent răspuns: cris90 , utilizator 22:45, 2 Octombrie 2011
Buna seara, dar ce ati patit mai exact ? De ce anume vau amentintat ?
Eu spusesem ca presedinta unei anume asociatii (care se ocupa cu cazurile de neglijente medicale) mi-a spus sa le spun ca trebuie sa ma consulte medicul pe care il am pe hartia de la endocrinolog, nu alt medic. Fiul ei a murit tot din cauza medicilor chiar in spitalul in care am fost eu amenintata. Rezidentii m-au amenintat ca daca voi pune vreo reclamatie la aceasta asociatie, colegiul medicilor va pune avocati contra mea,ca ei au bani, etc, Eu doar spusesem ca presedinta x a spus ca trebuie sa ma consulte doctorul scris pe hartia de la endocrinologie, nu altcineva, dar ei au spus ca daca ma duc la asociatia x, ma vor calumnia.
M-au amenintat cu asa o ura, nu pot sa cred ca asemenea persoane vor fi medici.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
cris90, utilizator
Amenintarea e o fapta care atrage raspunderea penala, in unele cazuri, insa puteti sesiza organele abilitate ori colegiul medicilor din raza teritoriala a spitaluluo respectiv, daca va considerati victima unei practici non-profesionale.
Multumesc pt raspunsuri

Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
cris90, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis AndreiGavan AndreiGavan Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati! Acum 3 ani mai exact in anul 2012, am facut o operatie de rinoplastie ce a iesit jalnic ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru acțiune legală - malpraxis Anca Chibanga Anca Chibanga Buna ziua, am avut o experienta cel putin traumatizanta si ma intereseaza ce pot face dpdv legal astfel incat nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva. Am ramas ... (vezi toată discuția)
Posibil caz malpraxis? User4567 User4567 Buna ziua! In urma unei căzături am ajuns la spitalul de urgenta al orașului în care locuiesc cu dureri puternice de cot. Am fost trimis la radiografie ... (vezi toată discuția)