avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... posibil caz malpraxis?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

posibil caz malpraxis?

Buna ziua!
In urma unei căzături am ajuns la spitalul de urgenta al orașului în care locuiesc cu dureri puternice de cot. Am fost trimis la radiografie de către un asistent care mi a interpretat acea radiografie fara sa fiu văzut nici de medicul de gardă nici de un medic ortoped, asistentul mi a pus diagnosticul de "contuzie a cotului" și cu o parafa a unui medic de familie al spitalului deși acesta nu m a consultat. Asistentul m a întrebat dacă vreau sa mi pună mâna în ghips dar a zis că nu mă ajută prea tare și am.refuzat crezând că o să mi treacă. După o lună de zile, am ajuns la o clinica privata pentru că durerile nu au încetat să dispară și mi am ridicat niste semne de întrebare. Doctorul ortoped de la clinica privata m a trimis să repet radiografia și acesta a identificat fractura cotului după interpretare însemând că în tot acest timp am avut o fractura și nicidecum o contuzie. Deci un diagnostic total greșit pus de către spitalul de stat. Ce pot face in cazul acesta? Mulțumesc.
Puteti sesiza Colegiul medicilor din judet sau deschide direct actiune in instanta civila impotriva spitalului respectiv.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/t867/malpra...
Actiune direct în instanta civila prin care puteți solicita daune morale.Procedura cu Cilegiul.Medicilor e facultativa și rar a avut rezultatele dorite pt victima. malptaxisului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere in judecata spital public universitar - mod ciudat de abordare si diagnosticare bise88 bise88 Pe data de 30.10.2023 am cazut si m-am accidentat la genunchiul drept. Am ajuns la primiri urgente in cadrul spitalului Universitar, in aceeasi seara cu ... (vezi toată discuția)
Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat? andomar andomar Pot beneficia de servicii de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat ? Am alunecat si am o problema cu un picior entorsa sau chiar fractura iar ... (vezi toată discuția)