Buna ziua tuturor,
am o mare problema ( eu traiesc de 30 de ani in Germania ) si nu cunosc legile din Romania.Am o casa in Romania, P+1, am cumparat-o in 1996, este intr-o curte comuna 1.300 mp cu inca trei corpuri de casa.La parterul casei mele se afla 2 camere mari, una imi apartine mie si tot etajul 1 . A doua camera de la parter este o magazie, fost garaj din anul 1928 pina in anul 1949. Din anul 1949 si pina in prezent aceasta incapere de ca. 28mp, a fost magazie si a apartinut vecinului din casa de vis a vis, care nu a folosit-o decit de depozitare . Vecinul a vindut magazia unei persoane care urma sa cumpere si restul imobilului meu
Problema vine acum: persoana care a cumparat magazia ofera pt. imobilul meu un pret de nimic !!! sau cere pe magazie 20.000 €!!! daca nu accept , el vra sa faca firma, a tras apa, curent, si canalizare. Eu am gasit cumparatori ,la un pret rezonabil, dar fara magazie nu cumpara nimeni.Intrebarea mea concreta, poate schimba acest domn destinatie unui spatiu, care nu a fost niciodata locativ!! ??? Repet, magazia, spatiul respecti este in imobilul meu, un sfert are el si trei sferturi am eu.Va multumesc si astept sfaturi