avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate tomitzel

Activitate tomitzel

Răspuns la discuția Tichete de masa dupa demisie
Maine o sa am o intalnire cu HR Manager de aici, o sa revin cu detalii.

Multumesc.
Răspuns la discuția Tichete de masa dupa demisie
Am uitat sa specific ca de fiecare data cand luam tichete de masa exista o lista cu toti angajatii pe care semnam la inmanarea tichetelor de masa, teoretic s-ar putea dovedi ca pana acum am primit. La angajare NU s-a specific nimic de genul ca in ultima luna sau preaviz nu beneficiez de tichete de masa, daca stiam asta atunci nu ar fi fost o problema, in schimb acum ma simt inselat.
Răspuns la discuția Tichete de masa dupa demisie
freeelis a scris:

Faptul ca nu apare in c.i.m. acest lucru nu are prea mare relevanta, intrucat se pot folosi si alte mijloace de proba .. din acte am retinut a beneficiat de tichete de masa fara a avea asa ceva specificat in c.i.m. .. prin urmare, exista posibilitatea sa obtina aceste tichete de masa pana la data incetarii raportului de munca .. insa se va ridica o intrebare retorica ,oare se merita actionarea in instanta a angajatorului pentru asa ceva?


Aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu, insa daca era vorba de o companie mica, poate treceam cu vederea. Unde lucrez suntem o multinationala cu prezenta in 15 tari, in Romania avem 2 sedii cu peste 100 angajati fiecare, nu inteleg de ce s-ar incurca cu un asa compromis pentru niste tichete. Ce banuiesc eu in schimb, este ca branch-ul la care lucrez se practica asta si cineva incaseaza niste bani / tichete. Oricum, eu lucrez direct cu firma-mama din Luxembourg si corporate manageri in fiecare zi, daca nu reusesc sa-i conving pe cei de aici, o sa trimit o plangere celor din top management, cu toate ca nu e problema lor.
Răspuns la discuția Tichete de masa dupa demisie
Am demisionat pe data de 13 septembrie, vineri 7 octombrie e ultima zi din preaviz. Tichetele de masa nu sunt prevazute in C.I.M, nu se mentioneaza nimic de ele si nici nu stiu de existenta unui C.C.M. La angajare, mi s-a spus ca primesc si bonuri de masa, de obicei pana in 15 a lunii pentru luna anterioara, asa a si fost pentru un an jumatate.
Răspuns la discuția Tichete de masa dupa demisie
In CM nu exista nimic specificat despre tichetele de munca, acestea era primite in fiecare 15 a lunii pentru luna anterioara.
Buna ziua,

Mi-am depus demisia conform legii si am respectat perioada de preaviz, insa angajatorul refuza sa-mi acord tichetele de masa pe ultima luna lucrata deoarece nu sunt prevazute in CM, la angajare au refuzat sa includa, spunand ca asa fac ei contractele si asa e la toata lumea.

Credeti ca as putea sa recuperez cumva aceste tichete in conditiile in care am primit timp de un an jumatate tichete in fiecare luna si companie are peste 100 de angajati, toti in aceiasi situatie?

Multumesc.