avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate gott

Activitate gott

hello.
pe scurt: fiica mea a ramas, in urma divortului, cu mama ei. aceasta s-a recasatorit iar actualul ei sot o preseaza pe cea mica sa accepte si ea modificarea numelui, desi ea nu isi doreste acest lucru. ”presiunea” consta in cererea repetata adresata fiicei mele de a lua odata decizia de a-si schimba numele ”cum a facut si mami!” si in admonestarea ei atunci cand se descopera ca a vorbit cu mine la telefon. i se reproseaza si faptul ca se distreaza prea bine atunci cand ( intr-un sfarsit indelung negociat) ne vedem. precizez ca fiica mea a raspuns in repetate randuri ca isi va schimba numele atunci cand se va marita ( off topic -fata desteapta si matura, desi are doar 13 ani! ). dar intrebarile vin obsedant. ca si reprosurile amintite. relatia mea cu ea este una ”prea” buna, fapt de asemenea reprosat de fosta mea sotie si de actualul ei sot.
sa nu plictisesc si sa trec la intrebare: toate acestea se pot numi hartuire ?
mai adaug un amanunt: de curand bunica fetitei din partea mamei ( deci mama fostei sotii ) a fost de asemenea amenintata ca nu isi va mai vedea nepoata intrucat ii permite sa vorbeasca cu mine la telefon. din ce am inteles, fosta mea soacra, foarte atasata de copil ( si invers ) ar putea chiar depune marturie in acest sens.
multumesc pentru ( eventualul ) raspuns.