avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate mihaly89

Activitate mihaly89

Buna Seara,
Dupa cum a-ti vazut si la televizor magazinele mic.ro s-au inchis in Cluj.
Incepand cu luna februarie eu si restul colegilor de pe Cluj am intrat intr-un preaviz de 20 de zile, iar la terminarea acestuia ni se va acorda o compensatie echivalenta cu valoarea a 1(unu) salariu de incadrare, apoi luna urmatoare vom primi si garantiile (ex: nr.luni lucrate *90lei). Iar acu o zi am primit un mesaj de la resurse umane cum ca "salariile aferente lunii Ianuarie nu vor fi platite inainte de data 15.03.2012", deci banuiesc ca nici acest salariu compensator nu il vom primi pana la aceasta data.
Intrebarea mea este ca se poate sa ma duc la ITM dupa data de 11 si sa le spun ca nu mi-am primit salariu? Sau ce ar trebui sa fac? Am inteles ca se poate face litigiu de munca, dar nu stiu ce consta asa ceva...ma puteti ajuta cumva:(
Zcuze, dar am uitat sa precizez ca parintii ei sunt despartit de vreo 4 ani.
Buna. Mama prietenei mele a luat in 2008 un imprumut de la banca de 20000 lei si cam de prin 2010 mi-a zis ca na mai platit la banca rata, deoarece de numai aproximativ 4 luni si-a gasit de lucru. Si acum vine problema. Azi mi-a zis ca i-a venit la maicasa citatie cum ca are termen ca in 10 zile sa plateasca toti banii bancii. Daca nu are de unde sa-i dea ce poate sa ii faca banca? Ii ia apartament si ramane pe drumuri? Nu exista nici scapare?