avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate Andrews10

Activitate Andrews10

Polițistul care îndeplinește condițiile de acordare a compensației lunare pentru chirie potrivit alin. (1) și (1^1) și care contractează un credit ipotecar/imobiliar destinat achiziționării unei locuințe beneficiază de compensația lunară pentru chirie, pe o perioadă ce nu poate depăși durata de derulare a creditului respectiv, pentru plata ratei sau a unei fracțiuni din rata aferentă creditului. În această situație, compensația lunară pentru chirie se acordă în cuantumul prevăzut la alin. (1), dar nu poate depăși rata lunară plătită pentru creditul ipotecar/imobiliar.
- LG 288/2018
MihailZC a scris:

care este prevederea legala mai exact?

Buna ziua,
Mă interesează dacă termenul "contractează" dintr-o prevedere legală este acoperit de statutul meu de codebitor și garant in cadrul unui credit ipotecar luat cu soția pt achiziționarea unei locuințe.
As aprecia și anumite referințe legale sau din jurisprudență.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Discuție INCIDENT BANCAR
Buna ziua ,
Am o problema in legatura cu un incident bancar . In speta a fost emis un BO pentru o anumita suma de bani , in cont la inceputul zilei nu era suma intreaga astfel incat la ora 15:40 cand a fost verificat BO lipsear aproape un sfert din suma insa pana la sfarsitul zilei suma intreaga se afla in cont insa reprezentantii bancii au preferat sa declare Incidentul . Cum ar trebui sa procedez pentru anularea incidentului .