Va multumesc pentru raspuns. Problema mea era daca ma poate obliga sa-l vindem, el dorind banii de pe jumatatea lui cat mai urgent. As dori sa aman problema pana strang toti banii, neputand sa ne intelegem in ceea ce priveste despagubirea lui. El doreste sa-i dau pentru jumatatea lui o suma mult prea mare decat valoarea reala.
Buna ziua,
Am divortat acum 2 ani de comun acord, iar intelegerea la notar intre mine si sot a fost ca sa contribuim amandoi la cresterea celor 2 fiice (una de 23 ani studenta si cealalta de 21 studenta). Din pacate sotul nu si-a facut datoria, ajungand sa-mi tin in acesti 2 ani singura fetele la facultate. Mai mult, el refacandu-si viata ma ameninta ca ma da in judecata pentru partaj (un apartament in care stau doar fetele, eu locuind in strainatate de multi ani si el in alt oras cu noua sotie). Ce pot face in aceasta situatie? Daca pentru pensie alimentara e cam tarziu (fata cea mare e in ultimul an de master) ce pot face ca sa il impiedic sa vanda apartamentul si sa ajunga fetele fara locuinta. Eu ramanand cu fetele nu am nici un fel de avantaj la partaj? va rog sa-mi dati un raspuns