avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate dcc2011

Activitate dcc2011

Răspuns la discuția prescriere datorie banca
am si eu o intrebare. cum cesioneaza o banca creanta catre o firma de recuperare, eu ca persoana fizica pot cesiona creditul catre o alta persoana fizica?
buna ziua, am primit si eu un pv de constatare pt lipsa rovigneta. problema este ca am primit-o la o adresa veche unde nu mai locuiesc de un an si jumatate, prin urmare acel pv trebuie sa fie nul. conform OG 2/2011, Art. 16. - (1) Procesul-verbal de constatare a contravenţiei va cuprinde în mod obligatoriu: data şi locul unde este încheiat; numele, prenumele, calitatea şi instituţia din care face parte agentul constatator; datele personale din actul de identitate, inclusiv codul numeric personal, ocupaţia şi locul de muncă ale contravenientului;
ce ma sfatuiti sa fac? sa contest acel pv?
buna ziua, recent sunt victima unui accident rutier. eu conduceam o moto iar un auto nu mi-a acordat prioritate de trecere si l-am lovit frontal. eu m-am ales cu fractura la o vertebra si cu motorul rupt in doua. ma puteti ajuta cu datele unui avocat bun care sa ma reprezinte atat in relatiile cu asiguratorul cat si cu organele de cercetare daca va fi cazul? cu deosebita stima