avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate rzw_quattro

Activitate rzw_quattro

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Eu tocmai am trimis un mail prin care am solicitat acest lucru, sper sa imi raspunda! Puteti face si voi, cei interesati, acest lucru. Oricum urmeaza si o solicitare scrisa cu numar de inregistrare al secretariatului pentru a putea face dovada cererii mele, pentru orice eventualitate...
hhoratiu a scris:

aveti ideea cum ne putem vedea lucrarile, cei care nu au trecut, eventula in afara de actiune in justitie..??!
felicitari la restul

Si eu as dori sa vad 2 lucrari. Haideti sa facem o cerere catre INPPA in care sa solicitam accesul la lucrari dar si punctajul acordat in urma corectarii. Cred ca asta ar fi un prim pas...
X-( la materiile pe care contam nu mi-au dat nimic.... nu imi vine sa cred... 6,91... ma inscriu la bota ca m-am saturat!!!
cipri31 a scris:

sincer, tot ce se intampla ma amuza pentru ca stiu ca orice am face/intreprinde sau am zice noi, lucrurile nu se vor schimba nici peste noapte si nici in viitorul apropiat....totusi eu cred ca se vor recorecta cinstit si favorabil pentru toti cei care au lucrari bune sau care mai au nevoie de putine sutimi...nu cred ca au interes sa respinga absolut toate contestatiile asa ca nu ne ramane decat sa speram pana la final....multa bafta!!!

Sa te auda Dumnezeu!
taloblong a scris:

da. pt mine e un exemplu extraordinar. eu cand am scris anul trecut de 8 si mi'au pus 4 numai m'am vaicarit ...

Adica ai tacut si ai inghitit... Asa ti s-a parut normal, asa este o societate corecta, in care dorim procese rezolvate echitabil? Nu spun ca nu e bine ca te-ai mobilizat dar totusi, este o diferenta intre vaicareala si nedreptate, nu consideri?
Citesc ceea ce spuneti si cred ca ar trebui sa asteptam rezultatele contestatiilor. Sunt printre cei care au picat "la mustata" si notele primite la penale sunt mult sub ceea ce am evaluat dupa barem... Tot ce imi doresc acum este ca lucrarile sa fie recorectare intr-un mod echitabil si serios, fiecare in parte. Cred ca si voi, cei care considerati ca ati primit o nota mai mica va doriti acest lucru...
taloblong a scris:

bravo la toata lumea care a luat !

eu personal am luat 6,86 media si am picat cu 14 sutimi :(

eu 6,85...
Deyanira a scris:

rzw_quattro a scris:

nu imi vine sa cred... de ce s-a punctat asa putin d penal si proc penala cand am facut peste 8 dupa barem?X-(

si eu am luat mult mai putin decat ma asteptam la penal... la procedura penala in schimb, exact cat mi am calculat. media imi este peste 7 asa ca nu stiu daca are sens sa fac contestatie.

mie nu imi iese tocmai din acest motiv, macar la una din ele daca primesc cat mi-am calculat dupa barem as lua... sunt extrem de dezamagit.... ultima speranta, contestatia! am luat 7 si putin unde calculasem peste 8 la ambele materii!!!
nu imi vine sa cred... de ce s-a punctat asa putin d penal si proc penala cand am facut peste 8 dupa barem?X-(
Este posibil sa le afiseze in seara asta dar eu imi pun urmatoarea intrebare: oare IT-stul sta peste program mereu? Cu ce v-a gresit sa-l pedepsiti? :-)