avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate iulianpetrariu

Activitate iulianpetrariu

Răspuns la discuția probleme certificat urbanism
va rog sa ma scuza-ti pt alta postare ,am uitat sa precizez ca este cale de acces de 4 m dar e mica trebuie de 8m multumesc frumos
Răspuns la discuția probleme certificat urbanism
multumesc pentru raspuns,nu am lamurit ceva in cealalta parte este un drum la care eu am acces pentru ca sant in margina si am vrut sa scot certificatul de urbanism pe acest drum dar mi s-a spus ca nu e trecut la ei acolo si noi trebuie sa rezolvam cu calea de acces care ne leaga pe toti ,daca nu este unul de acord ce ma sfatuti sa imi iau un avocat sa rezolve problema ?sau cum o pot rezolva pentru ca eu nu am nici timp sa umblu prea mult.crede-tica se poate rezolva?multumesc frumos.
buna ziua! Am un teren si nu mi se elibereaza certificatul de urbanism deoarece calea de acces nu este de 8 metri latime ,pana la terenul meu mai sant 4 propietari din care primul si-a facut casa,gard fara certificat de urbanism deci ilegal,am fost la arhitect care se ocupa de aceea zona si a zis ca trebuie sa cadem de acord toti sa cedam metrii corespunzatori pentru calea de acces(am mentionat 4 propietari pe partea mea ,pe cealalta parte mai sant 2 propietari),daca unul nu este de acord nu se poate face nimik ,ce solutii ar mai fi daca unul nu este de acord sa cedeze cativa metri?dintre toti care santem doar unul si0a facut casa( ilegal ,caci asta a spus arhitectul) ceilalti urmeaza sa-si faca pe viitor ,problema e complicata caci depinde de fiecare om .multumesc frumos.