avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate level_up

Activitate level_up

Răspuns la discuția situatia contabila necunoscuta
dar daca fac un act de imputernicire persoanei caruia vreau sa vand asfel incat sa aiba atributiile mele de asociat si administrator si sa specific ca si durata imputernicirii pana la rezolvarea in instanta a retragerii mele.
desii am crezut ca pot scapa de probleme prin vinderea partilor mele sociale unui tert asociata mea nu este deacord si asfel trebuie sa continui calvarul
as dorii sa stiu daca se poate depune bilantul de sfarsit de an fara sa trebuiasca sa dau si eu o semnatura macar eu fiind si asociat si administrator cu drepturi depline?
desi caut un sprijin aici vad ca sunt certat de fiecare dintre voi de parca eu as fii luat fiecaruia ceva.
Daca nu stiti cum sa ma indrumati nu mai scrieti aiureli, si povesti ca nu suntem la ora de compunere.
Mi-am pierdut aproape doi ani din viata muncind sa fac firma sa aiba clienti si incasari iar acum cand aflu ca asociata ma fura voi ma certati pe mine.
(EDITAT nr. de telefon - se incalca pct. 2.8 din Regulamentul forumului)
o viata cat mai linistita va doresc.
pai asta era si intrebarea CE POT SA FAC ?
aceste cheltuieli nu au fost aprobate in nici un fel de catre mine si nici de retragere imprumut nu am stiut
Daca fac o plangere la pol economica ce se intampla daca am unele dovezi ca ar fii facut evaziune fiscala , tinand cont ca sunt si eu administrator dar eu nu am semnat pana acum nimic?
am gasit unele nereguli in ceea ce priveste partea economica a firmei si in loc ca firma sa aiba bani de investitii am aflat ca toti banii au fost cheltuiti pe benzina ( 12000 lei ) si s-a facut si o retragere din inprumutul catre firma de 4000 lei plus alte investitii fara de care firma mergea oricum. Daca ma puteti lamurii cum pot sa-mi recuperez si eu partea mea din profitul luat de ea avand in vedere ca acum banii sunt putini in firma iar eu nu am luat nimic in tot acest timp doar am muncit ca sa fie bani la firma
va rog sa explicati mai pe intelesul meu care ar fi problema legata de legalitatea statutului asociatei mele ca si administrator si contabil si daca se poate
(aranjamentul cu 50/50% este unul deficitar si pagubos pentru viabilitatea societatii si bunul mers al afacerilor?.

acum 11 luni de zile am deschis impreuna cu o cunostinta un srl unde sunte doi asociati cu 50 . 50 si amandoi suntem si administrator.
Problema mea este ca da atunci pana acum eu nu am cunostinta de ce se intampla cu banii firmei pentru ca asociata mea este si contabila si tine ea contabilitatea.
as vrea sa vad si eu ce se intampla cu banii firmei mai ales ca tot timpul spune ca nu sunt bani desi nu am luat nici macar un leu din firma de la deschidere iar investitiile nu depasesc 4000de lei
ce ma sfatuiti sa fac?